Ήττα στην πρεμιέρα για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Με ήττα άρχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν με 1-0 από τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», σ’ ένα παιχνίδι, πάντως, που θα μπορούσε τουλάχιστον να μην χάσει.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Αλμυρό πάντως να έχει σημαντικότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι στο 14 είχαν δοκάρι με τον Μπότση, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Αλέξη Κούρτογλου απείλησαν το τέρμα του Αμβρυσσέα με τους Βαγενά στο 15’ και στο 29’, για να χάσουν την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Καραλούλη στο 41’ (ο τερματοφύλακας Πάππος απέκρουσε σε τετ α τετ με τον παίκτη του ΓΣΑ και στη συνέχεια ο Κοντοβάς δεν μπόρεσε να σκοράρει).
Στην επανάληψη ο Αμβρυσσέας άνοιξε το σκορ στο 52’. Ο Βιέννας έκανε το σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα του Φλίγκου, με τον Κόκκα να τη στέλνει στο βάθος της εστίας της ομάδας του.
Ο Αλμυρός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 66’, όμως ο Πάππος είπε «όχι» στον Κοντοβά, αποκρούοντας τη μπάλα στο σουτ του έμπειρου επιθετικού.
Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άψογα το παιχνίδι στη συνέχεια και κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο «τρίποντο» από την έδρα του Αλμυρού.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Λάμπος, Αγγελής, Κόκκας, Κυριάκος, Πότσι, Πρ. Κουτσούκης (75’ Γ. Κουτσούκης), Καραλούλης, Αλαμάνης (56’ Χρηστίδης), Κοντοβάς, Βαγενάς.
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Πάππος, Ματσοτάι, Ζυγογιάννης, Μπότσης (84’ Γκούρα), Αλμπάνης (46’ Λιάκος), Μπαλτάς, Γεωργουσόπουλος (93’ Κουβέλης), Παπαχαραλάπους, Πελτέκης, Βιέννας, Κυπραίος.

Πηγή φωτό: Almyrosinfo.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις