Άτυχη η Δήμητρα, έχασε 1-0 από τον Φωκικό

Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν συνοδεύτηκε με την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος για τη Δήμητρα. Η ομάδα της Ευξεινούπολης ηττήθηκε με 1-0 από τον Φωκικό στην Άμφισσα, ένα αποτέλεσμα που την αδικεί, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο ματς.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε νωρίς, μόλις στο 11’ με κεφαλιά του Βιγιαφάνες σε σέντρα του Αντωνίου. Στο 12’ ο Αντωνίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Δήμητρα για να ισοφαρίσει με τον Κλουκουτάρα, με τον τερματοφύλακα Καπετάνο να αποκρούει και στην εξέλιξη της φάσης οι αμυνόμενοι του Φωκικού έδιωξαν τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Οι παίκτες της Δήμητρας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο πρώτο μέρος για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δήμητρα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε την άμυνα του Φωκικού. Η τύχη, ωστόσο, της γύρισε την πλάτη, καθώς σε τέσσερις περιπτώσεις άγγιξαν το 1-1.
Στο 82’ ο Κρανάς νικήθηκε από τον Καπετάνο, στο 84’ ο Τσιάτσιος με κεφαλιά έστειλε από πλεονεκτική θέση τη μπάλα άουτ, στο 88’ το σουτ του Μπένου δεν βρήκε το στόχο και στο 92’ ο Κρανάς απέτυχε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα μέσα στην περιοχή.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Καπετάνος, Λαμπρόπουλος, Αργυρίου, Ζιώγας, Μίχος, Κωστακιώτης, Αντωνίου (76’ Αλολάρι), Αντωνόπουλος, Πολίτης, Βιγιαφάνες (70’ Μπουγιώτας), Κορέτα (93’ Μπίτσας).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Στεργιόπουλος (81’ Στεργίου), Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης (81’ Μπένος), Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης, Βούλγαρης (68’ Τσιάτσιος), Κλουκουτάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις