”Λευκή” ισοπαλία στο Μαγνησιακός – Αγία Παρασκευή

Ο Μαγνησιακός αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με την Αγία Παρασκευή. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Γήπεδο Ι. Μ. Δημητριάδος για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες της Μαγνησίας να παρουσιάζουν δυσκολία στην τελική προσπάθεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη βρει καμία το δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Στην πρώτη φάση του αγώνα, μόλις στο 3΄ της αναμέτρησης, το σουτ του Γκέρτσου έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Φραγκογιάννης προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μαγνησιακού, αλλά το σουτ του είχε την ίδια κατάληξη. Στην τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 34΄, το σουτ του Μαρμαρινού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βίτσου.

Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη τον αντίπαλό της. Στο 48΄ ο Παντελόγλου δοκίμασε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Μαγνησιακού του είπε «όχι», αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ. Η επόμενη καλή φάση πραγματοποιήθηκε μετά από περίπου μισή ώρα. Ο Αντωνόπουλος έπιασε το σουτ, αλλά ο Μαλλιαρός μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 84΄ το σουτ του Προβιά έφυγε άουτ. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα ο Παπουτσής με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να πετύχει το νικητήριο γκολ, αλλά ο Βίτσος απέκρουσε και έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι ισόπαλες.

Διαιτητής: Ρούσης
Α΄ Βοηθός: Τσιγγινές
Β΄ Βοηθός: Καρακίτσος
Παρατηρητής: Παγωνόπουλος

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Γιαμαλής, Βασιλείου, Γκέρτσος, Τσιουρέλης, Οικονόμου (76΄ Προβιάς), Σιφνιώτης, Τσιάνος, Αντωνόπουλος (88΄ Μπάλλας), Νιαώτης
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Βαν ντε Γουίχε, Χατζημητροφάνης, Παντελόγλου, Μαγγασιανός Π. (24΄ Γιάτσος), Μαρμαρινός (77΄ Παπουτσής), Φραγκογιάννης (90΄ Τερλεξής), Παπακώστας

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις