Ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον Αιγινιακό (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι σε εντός έδρας παιχνίδι τον Αιγινιακό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου για τη 13η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 15:00.


Ο Ρήγας Φεραίος θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, όπως ο Αιγινιακός, ο οποίος φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου. Η ομάδα του Αιγινίου είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Football League και σίγουρα ακόμη και ο ένας βαθμός από αυτό το παιχνίδι, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Την καθοδήγηση της ομάδας του Βελεστίνου για ακόμη έναν αγώνα θα έπωμιστούν οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Χατζής, καθώς ο Λάκης Μπακάλης βρίσκεται στην Κέρκυρα για την απόκτηση του διπλώματος UEFA A. Όσον αφορά τις απουσίες, οι «κυανόλευκοι» μετρούν δύο γι’ αυτό το παιχνίδι. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκονται οι Γιώργος Αλεξίου και Αποστόλης Σφάκας. Ο πρώτος δεν βρίσκεται στην αποστολή της Βελεστινιώτικης ομάδας, λόγω της στρατιωτικής του θητείας, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή του Ρήγα έχει ως εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπης, Δημήτρης Χατζηαθανασίου και Γιώργος Χατζής.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως διαιτητή της αναμέτρησης όρισε τον κ. Λυμπούδη Αριστείδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Νατσιόπουλος Δημήτριος και Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αραμπόπουλος Δημήτριος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Δημήτρης Μπιτολάς