Πολλά περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και να πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα έδειξε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας, με Βέροια και Απόλλωνα Λάρισας, πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, αν και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει χρόνος οι «ερυθρόλευκοι» να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, να βελτιώσουν την εικόνα τους, ως ομάδα, αλλά και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να «δέσουν» με το υπόλοιπο σύνολο οι παίκτες που ήρθαν πρόσφατα στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα οι Μπρούνο Μπαράνκο, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Γεράσιμος Βουκελάτος, Κώστας Γεωργακόπουλος και Τίμος Πατρώνης.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και ήδη εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι στην ποδοσφαιρική αγορά. Θυμίζουμε, πως η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται στις 23 Οκτωβρίου.

Πάντως, σε καμία περίπτωση στον Ολυμπιακό δεν θα προβούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, αν δεν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο και ο παίκτης που να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις