Μικροπροβλήματα στον Βόλο ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό στάδιο σκέφτονται, πλέον, οι παίκτες του Βόλου, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο φιλικό με τη Νίκη, το περασμένο Σάββατο, είναι λογικό η ομάδα, λόγω των πολλών αλλαγών, να μην έχει την ανάλογη συνοχή, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο στο παιχνίδι τριών βασικών στο 63’ (Τσοκάνης, Μπαριέντος και Μαρτίνες), ο Βόλος ήταν σαφώς καλύτερος, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και σκόραρε με τον Ουάρντα, κερδίζοντας με 1-0.

Στο προχθεσινό φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Σωτήρης Νίνης που ήταν άρρωστος, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ίκερ Γκουαροτσένα, Σαλβαδόρ Σάντσες και Σέρτζιο Τέκιο, οι οποίοι από σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο Τάσος Δουβίκας έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων (αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Κροατία στην Αθήνα) και αμέσως μετά ο νεαρός επιθετικός θα επιστρέψει στο Βόλο για να ενσωματωθεί με την ομάδα, ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις