Ανδρωνάς: “Αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας”

“Aξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας με βάση τις χαμένες ευκαιρίες” δήλωσε μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της Δήμητρας Ευξεινούπολης στη Γ’ Εθνική με αντίπαλο τον Φωκικό, ο Μιχάλης Ανδρωνάς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Δήμητρας:

“Ήταν το πρώτο επίσημο ματς μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες για την ομάδα μας. Η Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι στο εθνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το περιμέναμε πάρα πολύ, ο κόσμος, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες.

Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, είχαμε δουλέψει πολύ και ειδικά την τελευταία εβδομάδα πάνω στην ομάδα του Φωκικού. Ξέραμε τα υπέρ και τα κατά. Προσπάθησα να πείσω τους ποδοσφαιριστές να προσέχουν ιδιαίτερα τα πρώτα λεπτά, στην πίεση του Φωκικού. Δεν λειτουργήσαμε καλά εκεί, από ένα λάθος, βγήκε μια αντεπίθεση και ο αντίπαλος προηγήθηκε και βρεθήκαμε νωρίς να κυνηγάμε το σκορ. Από εκεί είχαμε πάλι ένα δεκάλεπτο μέχρι να ξαναβρούμε τα πατήματά μας, από εκεί και πέρα πήραμε τα ηνία του αγώνα, πατήσαμε πολλές φορές την περιοχή του αντιπάλου χωρίς όμως να απειλήσουμε ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ρισκάραμε παίζονται και με δεύτερο επιθετικό και πιστεύω πως αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας με βάση τις χαμένες ευκαιρίες. Στο 85′ το τετ-α-τετ του Κρανά, νωρίτερα η κεφαλιά του Τσάτσου, το σουτ στο τέλος του Μπένου. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Πιέσαμε, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Μας μένει η πίκρα γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε έναν βαθμό τουλάχιστον. Αλλά έτσι είναι, αυτή η Γ’ Εθνική θέλει τις τελικές που κάνεις να τις βάζεις γκολ, γιατί οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές στον αγώνα και τις λίγες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να παίρνεις βαθμό ή βαθμούς.

Συνεχίζουμε ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με το Ύπατο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Φωκικού και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις