Εύκολα ο Πανιώνιος 5-1 τον Πηλέα (photos)

Εύκολα ο Πανιώνιος επικράτησε με 5-1 του Πηλέα στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας. Το ματς ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ του Β’ Ομίλου.
Μόλις στο 11′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με δυνατό αριστερό σουτ του Καπάκη μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στην επανάληψη και στο 50′ έγινε το 2-0 με μονοκόμματο σουτ του Τσακίρη εντός περιοχής.
Στο 62′ πανέμορφο γκολ του Καπάκη με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής (3-0).
Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρριδη, η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπέικου (4-0).
Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Τσακίρης με πλασέ σε κενό τέρμα για το 5-0.
Το γκολ της τιμής για τον Πηλέα πέτυχε ο Τσακμακάς στο 80′.
Ευκαιρίες για τον Πανιώνιο καταγράφηκαν στο 6′ τετ α τετ του Καπάκη,απέκρουσε ο Μπέικος και ο πεισματάρης μέσος επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μπέικος μπλόκαρε τη μπάλα στο 16′.
Επίσης, φάουλ του Καπάκη εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα του Πηλέα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 47′ λόγω αποβολής του Χατζηβασιλείου με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Κιπτίου, φάση για την οποία αμφισβητεί ο Πηλέας.
Πανιώνιος(Σπύρος Φώτου): Χατζηαντωνίου, Μπατσικώστας(71’Βαρσαμάς), Αλμπανίδης, Μάρκος, Φώτου Ι., Χουσείνογλου, Κιπτίου(85’Πέτσης), Κουτσαρνάκης(53’Βαρβέκης), Καπάκης, Σαρρίδης, Τσακίρης (85’Αναγνωστόπουλος)
Πηλεας: Μπέικος, Γούσιας, Τζιάμος (65’Ντούλας), Δεδούσης, Αλβανόπουλος(31′ λ.τρ.Αναστασόπουλος-70′ Ζαχείλας), Βαίτσης, Χατζηβασιλείου, Σουλακούδης, Ζουλένκο(63’Κόπανος), Σαραφίδης(70’Βαίτσης)
Επιμέλεια:Γραφείο Τύπου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1986

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις