Ξεκουράζει παίκτες με Πανθρακικό για το Κύπελλο ο Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα που αρχίζει από αύριο θα είναι δύσκολη και επίπονη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε διάστημα πέντε ημερών θα δώσουν δύο παιχνίδια, ένα για το Κύπελλο Ελλάδος και ένα για το πρωτάθλημα, κάνοντας δύο μακρινά ταξίδια. Το πρώτο στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό και…

…το δεύτερο στο Ρέθυμνο για να παίξουνε με τον Κισσαμικό.
Με τον Πανθρακικό ο Ολυμπιακός θα παίξει την προσεχή Τρίτη 1/12 για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο ματς αυτό αναμένεται να υπάρξει ροτέισον από πλευράς των «ερυθρολεύκων», όπως άλλωστε το προανήγγειλε και ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το ματς με τον Πανελευσινιακό, τη στιγμή μάλιστα που ο θεσμός του Κυπέλλου δεν αποτελεί για τον Ολυμπιακό προτεραιότητα. Εξάλλου, οι ελπίδες τους για πρόκριση είναι λιγοστές μια και στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-2 από τον Α.Ο. Χανιά, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι θα αντιμετωπίσουν μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος, τον ΠΑΟΚ.
Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Νικολιά δεν υπάρχουν, ενώ αύριο Δευτέρα (30/11) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή, χωρίς ακόμη να γνωρίζει κανείς ποιους παίκτες θα ξεκουράσει η τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις