Έτοιμος ο Ολυμπιακός Β. μέχρι την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν τις εξελίξεις, όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, πως θα καταρτιστούν οι όμιλοι και παράλληλα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της. Χθες Δευτέρα, η προπόνηση έγινε το απόγευμα στο γήπεδο του Σαρακηνού, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ γυμνάζεται κανονικά, πλέον, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο Δημήτρης Ζιάκας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (είχε υποστεί κάταγμα στην ωμοπλάτη στο φιλικό με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο), ωστόσο, σύντομα να είναι σε θέση να προπονείται μαζί με τη υπόλοιπη ομάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» αύριο Τετάρτη θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να δώσουν ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με το Αιγάλεω στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
Ο Στέφανος Ξηροφώτος αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους παίκτες που προορίζονται για την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, όπως κάνει στα τελευταία φιλικά, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη συνοχή, όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που εντοπίστηκαν στα τελευταία φιλικά με Βέροια και Απόλλωνα Λάρισας. Είναι ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και ζητεί από τους παίκτες καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, περισσότερους αυτοματισμούς στην επίθεση και περισσότερη δημιουργία στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Περιμένει, επίσης, από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα (Φιλίποβιτς, Μπαράνκο, Γεωργακόπουλος, Βουκελάτος και Πατρώνης), να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, όσον αφορά την προετοιμασία και να «δέσουν» με το υπόλοιπο σύνολο. Υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να δουλέψει και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις