ΝΙΚΗ για να ροκανίσει τη διαφορά (pregame)

Έξοδος με μεγάλο βαθμό δυσκολίας είναι το ματς κόντρα στον Θεσπρωτό για τη Νίκη Βόλου, καθώς η ομάδα της Ηγουμενίτσας εμφανίζεται ως διεκδικήτρια της μοναδικής θέσης που οδηγεί στη Football League. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, ώστε σιγά σιγά να ροκανίσει τη διαφορά που τη χωρίζει με την κορυφή και εφόσον επιστραφούν οι βαθμοί που έχει κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους να μπει με αξιώσεις στη μάχη της κορυφής.

Οι κυανόλευκοι ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί. Ο Νάκας δεν βρίσκεται στο 100% μετά την δίμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, οι Κοτίτσας και Παπαδόπουλος δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός λόγω συμπλήρωσης καρτών βρίσκεται και ο Χρήστος Ελευθεριάδης.

Οι 19 που επέλεξε ο Κώστας Βελιτζέλος είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κρεββατάς, Λάμπρου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Οι «Θεσπρωτοί» προέρχονται από σερί τριών νικών που τους έφερε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκονται στην καλύτερή τους φόρμα από την αρχή του πρωταθλήματος και απέναντι στη Νίκη θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την αναρρίχηση σε υψηλότερες θέσεις. Τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα έχουν συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας και θεωρείται δεδομένο πως το Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας θα έχει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο φετινό αγώνα.

Η διοίκηση της ομάδας έχει εκδώσει ανακοίνωση – κάλεσμα ώστε οι φίλαθλοι να δώσουν δυναμικό παρών και να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτών:
«Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού καλούν το φίλαθλο κοινό του νομού μας στον αγώνα της Κυριακής 29/11/15 και ώρα έναρξης 15:00 με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας»

Διαιτητές
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θεμιστοκλής Σπανός και Κωνσταντίνος Σιδέρης όλοι από την Ένωση Αχαΐας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις