Για το δεύτερο “διπλό” στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και να επιστρέψει στις νίκες κάνοντας το δεύτερο διπλό του στην Ευρωλίγκα θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε απέναντι στη Βιλερμπάν (21:45, Novasports).

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Λιόν χωρίς και πάλι τους τραυματίες Λευτέρη Μποχωρίδη και Πιέρ Τζάκσον, με τον Γιώργο Βόβορα να περιμένει βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Σάικς και Σαντ-Ρόος θα επωμιστούν το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού για το «τριφύλλι» που την Πέμπτη έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα των Καλάθη και Γιασικεβίτσιους.

Η Βιλερμπάν που άρχισε με δύο ήττες εκτός έδρας, από Βαλένθια και Αρμάνι, θέλει να κάνει σεφτέ κόντρα στα προβλήματα από τον κορωνοϊό. Έχει γίνει γνωστό πως έξι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής Τι Τζέι Πάρκερ βρέθηκαν θετικοί. Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Νόρις Κόουλ, Κεβάριους Χέιζ και Μάθιου Στραζέλ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέρσι για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, με τη Βιλερμπάν να επικρατεί 79-78 στο «Αστρομπάλ» στις 10 Οκτωβρίου και τον Παναθηναϊκό να παίρνει ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με 100-88 στις 24 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις