Με Σάντσες και Τέκιο ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά τη διακοπή μιας εβδομάδας, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για το Nations League. Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ανακοινώθηκε χθες, με τον Βόλο να υποδέχεται το Σάββατο 17/10 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και να πετύχουν την πρώτη νίκη στο Πανθεσσαλικό, καθώς από τους επτά βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει σε τέσσερα ματς, οι έξι ήταν εκτός έδρας.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε από χθες, με τον Σαλβαδόρ Σάντσες να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα, καθώς ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τη Λαμία. Όσον αφορά τον Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος και αυτός αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά. Ο Ίκερ Γκουαροτσένα υπέστη ένα διάστρεμμα ελαφριάς μορφής στην προπόνηση του Σαββάτου, ωστόσο, δεν είναι κάτι το σοβαρό και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δηλώνει ετοιμοπόλεμος.
Ο Σωτήρης Νίνης επρόκειτο να αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με τη Νίκη, ωστόσο, τη μέρα του αγώνα ανέβασε πυρετό και η ιατρική διάγνωση ήταν οξεία φαρυγγίτιδα. Ο έμπειρος μέσος αναρρώνει και σύντομα θα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις