Οι όροι της συμφωνίας Αλαφούζου-Μπόλονι

Όπως όλα δείχνουν, νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πράσινων σε αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι που βρίσκεται η ομάδα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, με το +1 να το ενεργοποιεί ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση επίτευξη στόχων. Ποιοι είναι αυτοί; Η 3η ή η 4η θέση στο πρωτάθλημα ή η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ώστε οι πράσινοι να επανέλθουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την πλευρά του, ο Μπόλονι ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ να έχει άμεση επικοινωνία μαζί του για όλα τα ζητήματα της ομάδας, ζήτησε λεπτομέρειες για το πρότζεκτ, ενώ ξεκαθάρισε πως θα απαιτήσει απόλυτη πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του και θα δουλέψει πολύ με τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να έρθει ο Ρουμάνος τεχνικός στη χώρα μας, παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που υπάρχουν στην Ουγγαρία, όπου και βρίσκεται.

Εφόσον όλα πάνε καλά, θα είναι στον πάγκο στο ματς της Κυριακής (18/10, 16:00) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Σε διαφορετική περίπτωση, στον πάγκο ως υπηρεσιακός θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που προήχθη από την Κ19 του Παναθηναϊκού στην πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις