Με απουσίες ο Ολυμπιακός Β. στο σημερινό φιλικό με το Αιγάλεω

Το όγδοο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Φυλής στις 4 μ.μ. το Αιγάλεω, μια ομάδα που θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στο Νότιο όμιλο.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα και αξίζει να αναφέρουμε, πως το σημερινό παιχνίδι είναι το έβδομο που δίνει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, καθώς το μοναδικό ματς που ήταν γηπεδούχοι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτό με τον Πιερικό που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Στα υπόλοιπα φιλικά, με Διαγόρα Στεφανοβικείου, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Βέροια και Απόλλωνα Λάρισας, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε εκτός έδρας.
Στο μεταξύ, προέκυψαν ορισμένα προβλήματα στην ομάδα, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες του βασικού κορμού να μην εκτός αποστολής. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο δεν προπονήθηκε χθες και δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Χρήστος Αγρόδημος ένιωσε ένα τράβηγμα, όπως και ο Κώστας Γεωργακόπουλος, με τους δύο παίκτες να μένουν στο Βόλο για να ξεκουραστούν. Επίσης, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεαροί Μπόλης και Κάβουρας και ο Ζιάκας, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μετά το κάταγμα ωμοπλάτης που υπέστη στο φιλικό με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, που δεν τον επέτρεψε να αγωνιστεί σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια και σήμερα αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις