Νίκη κορυφής ψάχνει η Εθνική

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της θέλει να πετύχει η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται στις 21.45 στο ΟΑΚΑ το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική του 3ου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Την Κυριακή η «γαλανόλευκη» κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Μολδαβία, κάνοντας ουσιαστικά το πρώτο βήμα για την κορυφή του ομίλου της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζον Φαν Σιπ δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά στο σχήμα της ομάδας ή σε πρόσωπα. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να διατηρήσει τους ίδιους ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά υπάρχουν σκέψεις για μία ή δύο αλλαγές.

Συγκεκριμένα, την εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Χατζηδιάκο, Σβάρνα, Τζαβέλλα και Γιαννούλη. Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ζέκα και Κουρμπέλης, έχοντας στα πλάγια τους Μάνταλο και Λημνιό. Ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Παυλίδη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μπουχαλάκης αντί του Κουρμπέλη και Φορτούνης αντί του Μάνταλου.

Από την πλευρά τους, οι Κοσοβάροι θα παίξουν με τους: Μούριτς, Χαντεργιανάι, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Παγκαράντα, Σόλα, Μπερίσα, Ζεγκράβα, Τσέλινα, Ζενέλι και Κολόλι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις