Άνετο διπλό για Καλλιθέα

Απέδρασε από το Αίγιο η Καλλιθέα, που επικράτησε τους Παναιγιάλειου με 3-0 και έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία στην σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν πολύ καλά στημένη και πάλι, έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να πάρει αρκετά εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Αν και αυτός που πίεσε στα πρώτα λεπτά, ήταν ο γηπεδούχος Παναιγιάλειος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με δράστη τον Φράγκο στο 24ο λεπτό, μετά από πάσα του Μασένα. Μάλιστα, ο δημιουργός στην συνέχεια πήρε ρόλο εκτελεστή, αφού με τέρμα του Βραζιλιάνου στο 56′ οι Αθηναίοι έκαναν το 2-0 και απέκτησαν διαφορά ασφαλείας. Κερασάκι στην τούρτα, το γκολ του Πορκς λίγο πριν το τέλος, που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Καλλιθέας με 3-0 μέσα στο Αίγιο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (66′ Λινάρδος), Μίλιτς (66′ Παπουτσής), Μπουρλάκης, Ζουνίνιο (54′ Σκαρτσίλας), Πέριτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουκτάρης, Λεβέντης, Πίκολο, Τσώνης, Γκίνη, Σταύρου, Μπέλης (64′ Κατσικογιάννης), Μασένα (87′ Αρναρέλλης), Φράγκος, Λουκάνοβιτς (71′ Προκς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις