Υπολογίζουν στον Βόλο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Σούπερ Λιγκ επαναρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 4 μ.μ. τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη στο Πανθεσσαλικό.
Αυτό είναι το πρώτο από τα τέσσερα σερί παιχνίδια, στα οποία ο Βόλος θα αγωνιστεί Σάββατο, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (24/10, 20.30), με ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό (31/10, 15.00) και Αστέρα στην Τρίπολη (7/11, 17.15).
Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θέλουν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Απέναντι σε μια ομάδα, πάντως, που έδειξε στα πρώτα παιχνίδια πως είναι από τις αξιόλογες της κατηγορίας.
Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, σε δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τα Γιάννενα, την υπολογίζει, καθώς θεωρεί πως δεν ήταν τυχαία τα δύο θετικά αποτελέσματα που απέσπασε από Άρη και Ολυμπιακό, δύο ομάδες υψηλού επιπέδου: «Είναι ομάδα που μάχεται σκληρά μέσα στο γήπεδο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε στην ομάδα μας, στη δουλειά που γίνεται και θεωρούμε ότι όλα θα πάνε καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις