Μεγάλο «διπλό» ο Αγροτικός Αστέρας

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να καθαρίσει ένα πολύ μεγάλο «διπλό» ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε του Εργοτέλη με σκορ 2-1 στο Ηράκλειο. Ο σύλλογος από τον Εύοσμο μπήκε… δαιμονισμένος στο παιχνίδι και κατάφερε να δείξει από την πρώτη στιγμή τα «δόντια» του.

Συγκεκριμένα, μόλις 45 δευτερόλεπτα από την σέντρα, ο Οικονόμου αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα, νίκησε τον Αθανασίου για να γράψει το 1-0. Αυτό… τάραξε τους Κρητικούς, που δε πατούσαν καλά και το πλήρωσαν. Λίγο αργότερα, στο 12′ συγκεκριμένα, ο Καραμπάς με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την απάντηση και πίεσαν πολύ ψηλά, χωρίς, όμως να μπορούν να φανούν απειλητικοί. Το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν, με τον Ίνιατς να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό σκορ στο 81′.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Στεφάνοβιτς, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού (74′ Κυριακόπουλος), Κ. Καμαρά, Μπουρσέλης, Ντος Σάντος (59′ Μάνος), Δωματάς (46′ Ίνιατς), Παμλίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κ. Γεωργιάδης – Γ. Τσουκαλίδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Γιάντσης (62′ Σαμουηλίδης), Οικονόμου (91′ Καραντασιάδης), Καραμπάς (82′ Τοπούζης), Γέσιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις