Βόλεϊ: Στην τελική επιλογή των κοριτσιών Κ. Ελλάδας η Μαρία Ξύδη του Ολυμπιακού Β.


Μοιράσου το άρθρο

Στην διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης  του κλιμακίου Κεντρικής Ελλάδος κοριτσιών επιλέχθηκε η αθλήτρια  του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου Μαρία-Ξένια Ξύδη.

Είναι φετινό απόκτημα του Ολυμπιακού, που έχει γεννηθεί το 2006 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Ξεκίνησε σε ηλικία 5 ετών στην ακαδημία του Γ.Σ. Αλμυρού, συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα και στο τμήμα γυναικών αγωνιζόμενη σε όλες τις θέσεις. Το 2016-17 είχε συμμετοχή στην γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού στην Β’ Εθνική, το 2017-18 αγωνίστηκε στο Φάιναλ 4 ΕΣΠΕΚΕΛ παγκορασίδων με τον Γ.Σ. Αλμυρού, το 2018-19 αγωνίστηκε πάλι στο  Φάιναλ 4 ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων  που συνδυάστηκε με  άνοδο των κορασίδων του Γ.Σ. Αλμυρού  στην Α’ κατηγορία της ΕΣΠΕΚΕΛ. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στην γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού που ήταν πρωταθλήτρια του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ φθάνοντας ως την διαδικασία  μπαράζ ανόδου για την Β’ Εθνική. Την περίοδο 2019-2020 μεταγράφηκε στον Γ.Σ. Βόλου και συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα (παγκορασίδων, κορασίδων) όπως  και στο γυναικών που έφθασε μέχρι  την διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Β’ Εθνική. Το 2020 ήρθε στο γυναικείο τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός βόλου 1937, η διοίκηση του οποίου μας ευχαριστεί τον Γ.Σ. Βόλου όπως και τον προπονητή Μαρίνο Κουτσογιάννη  για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Η Μ. Ξύδη έχει συμμετοχή σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ που αφορούν την ηλικία γεννηθέντων το 2006.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει την αθλήτρια για την επιλογή της  στην τελική αξιολόγηση και της εύχεται  καλή συνέχεια και επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις