Βόλος: Παίζεται μία θέση στην ενδεκάδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό στάδιο (17/10, 16.00), στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη στη Σούπερ Λιγκ και την τρίτη στο πρωτάθλημα.
Ο Άνχελ Λόπεθ καταστρώνει τα πλάνα, μαζί με τους συνεργάτες του, με την ομάδα να αντιμετωπίζει μόνο ένα αγωνιστικό πρόβλημα, αυτό του Σέρτζιο Τέκιο. Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Λαμία, υποβλήθηκε σε θεραπεία, με τη συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο ματς να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Αμρ Ουάρντα να κάνει επίσημο ντεμπούτο με την κυανέρυθρη φανέλα, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και έδειξε στο φιλικό με τη Νίκη πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος τον βοήθησε να προσαρμοστεί πλήρως στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, να αφομοιώσει τη φιλοσοφία της ομάδας και να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.
Αν και η τεχνική ηγεσία δεν έχει δείξει τις προθέσεις της, όσον αφορά το ποιος παίκτης θα μείνει στον πάγκο για να αγωνιστεί ο Ουάρντα, το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Ζαν Μπαριέντος να μην αγωνίζεται στο βασικό σχήμα. Ο Ουάρντα θα παίξει λογικά στη μία πτέρυγα, με τον Περέα στην άλλη και τον Μαρτίνες σε ρόλο «δεκαριού».
Ο Τάσος Δουβίκας προπονείται, πλέον, κανονικά με την ομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων και θα ηγηθεί της επίθεσης του Βόλου, παίζοντας στην κορυφή.
Από εκεί και πέρα, δεν θα αλλάξει κάτι στον άξονα, με τους Τσοκάνη και Ριένστρα να είναι οι δύο παίκτες που θα παίξουν στο κέντρο. Από τη στιγμή που ο Σαλβαδόρ Σάντσες είναι απόλυτα εντάξει από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Λαμία θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον συμπατριώτη του Ροντρίγκο Κολόμπο. Ο Φεράρι θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ντεντάκης στο δεξί, με τον Γκαραβέλη να αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» της εστίας του Βόλου.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Σ’ αυτήν αναμένεται να μετέχει κανονικά ο Σωτήρης Νίνης (ο έμπειρος μέσος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα), αλλά και ο Ίκερ Γκουαροτσένα, ο οποίος είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα ελαφριάς μορφής), το οποίο και ξεπέρασε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις