Για την πρώτη νίκη στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΣ (pregame)

Το τρίτο παιχνίδι έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δίνει σήμερα ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό (Novasports 2) τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο το «τρίποντο», που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να δούμε τον Αμρ Ουάρντα να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Βόλου στο πρωτάθλημα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ως ακραίος μεσοεπιθετικός και μένει να δούμε ποιος από τους Μπαριέντος, Περέα, θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο Μπαριέντος.
Ο Σέρτζιο Τέκιο ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τη Λαμία και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει αν θα ξεκινήσει, ως βασικός, καθώς ο Ισπανός αμυντικός έχασε αρκετές προπονήσεις. Ενδέχεται να δούμε τον Αντώνη Ντεντάκη να παίρνει θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, κανονικά στην 20αδα βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε έχει να αγωνιστεί με τον Βόλο από το φιλικό με τη Λαμία τον περασμένο Αύγουστο.
Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου στο σημερινό παιχνίδι, πιθανότατα θα είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ένας εκ των Ντεντάκη, Τέκιο και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σάντσες και Κολόμπο. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Ριένστρα. Από εκεί και πέρα, ο Ουάρντα θα παίξει στη μία πτέρυγα, ενώ στην άλλη θα αγωνιστεί ο Περέα, με τον Μαρίνες να αναλαμβάνει το ρόλο του επιτελικού μέσου, πίσω από τον προωθημένο Δουβίκα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να μην αγωνιστεί, ως βασικός ο Μπαριεντος. Αν όμως ο Ουρουγουανός μέσος ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, θα παίξει ως «δεκάρι», με τον Μαρίνες να αγωνίζεται στη μία πτέρυγα και τον Περέα να κάθεται στον πάγκο.
Στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται και οι Κλέιμαν, Μπαρτόλο, Δημόπουλος, Κρητικός, Μήτογλου, Νίνης και Κιάκος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκουαροτσένα και Γέντρισεκ.

Πάνοπλος ο ΠΑΣ Γιάννινα
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα και η αποστολή της ομάδας από την Ήπειρο βρίσκεται από χθες στο Βόλο.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία αναζητά την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Βόλου χωρίς αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Γιάννης Κάργας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στην διάθεση του.
Την αποστολή απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό και Κρίζμαν.

«Σφυρίζει» ο Τσαγκαράκης
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων. Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Βρέσκας από την Ένωση Πιερίας. Στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις