Με πάθος η Δήμητρα κόντρα στον ΑΟ Υπάτου (pregame)

Πολύ δύσκολο έργο έχει σήμερα στις 4 μ.μ. η Δήμητρα, η οποία υποδέχεται τον ισχυρό ΑΟ Υπάτου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πάντως, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά παρουσίασε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Φωκικό και παρά την ήττα με 1-0 κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο σημερινό παιχνίδι η Δήμητρα θα κυνηγήσει με πάθος το νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες του ομίλου.

Εκτός αποστολής θα είναι οι Τιμπλαλέξης (παραμένει τραυματίας) και Τετριμίδας (άρχισε προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος), καθώς και ο Μπιρμπίλης (στρατευμένος). Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μεντί για προσωπικούς λόγους.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ανδρωνάς θα βασιστεί σε 21 παίκτες που είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Γιώργος Τίτας, Σπύρος Μπάρδας, Σάββας Φαράντος, Χρήστος Στεργιόπουλος, Σταμάτης Καρράς, Στέλιος Τσιάτσιος, Δημήτρης Στεφανής, Άρης Στεργίου, Γιώργος Λάζογλου, Βαγγέλης Νικηφοράκης, Βασίλης Τσιάτσιος, Χρήστος Γουργιώτης, Πέτρος Θωμαΐδης, Γιώργος Δημητρίου, Νίκος Βούλγαρης, Βαγγέλης Ζαντιώτης, Χρήστος Κλουκουτάρας, Μάριος Φουρκιώτης, Κώστας Κρανάς, Αποστόλης Μπένος.
Το ματς θα διαιτητεύσει ο Λάμπρος Μπεκιάρης με βοηθούς τους Ελευθέριο Βογιατζή και Απόστολο Καλογριανίτη της ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις