“Τζάμπολ” σήμερα για τη Νίκη με Χαλκίδα για τη Β’ Εθνική μπάσκετ

«Τζάμπολ» σήμερα για τη Νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στις 17.00 τη Χαλκίδα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, με στόχο το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Η αναμέτρηση, που είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορωνοϊού, θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του Blue Heart TV.

Φέτος η Νίκη ενισχύθηκε σε όλους τους τομείς. Κάνοντας αρχή από το προπονητικό τιμ σ’ αυτό προστέθηκε ο Ανδρέας Μαύρος ως δίδυμο με τον Γιώργο Κοσμάτο, ενώ στην ομάδα ήρθαν καλαθοσφαιριστές έμπειροι όπως ο Δημήτρης Λόλας, αλλά και πιο νεαροί όπως οι Απόστολος Κωστούλας, Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Γιάννης Ευτυχίδης, Αλέξανδρος Μπούρας και Στέφανος Διγενής.
Το κλίμα στη Νίκη είναι άριστο, όπως φάνηκε τόσο στον πρόσφατο αγιασμό, όσο και στο δείπνο που παρέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή σε προπονητές και παίκτες. Άπαντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν εν όψει της σημερινής πρεμιέρας, όπου λογικό είναι να υπάρχει και άγχος.
Οι παίκτες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ είναι οι: Γιάννης Ευτυχίδης, Γεράσιμος Δελετζές, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Κουτίνας, Βασίλης Μπουσκολίτης, Στέφανος Διγενής, Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, Άρης Βερτζάγιας, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Λόλας, Φώτης Τάσσος, Παναγιώτης Τσώλης, Κώστας Σαριμπαλίδης.

Οι σημερινοί αγώνες
ΜΕΝΤ-Μελίκη
Αίολος Τρικ.-ΣΚ Ιωάννινα
Έσπερος Λαμ.-Πρωτέας Γρεβ.
Μαχητές Πειραμ.-Σχηματάρι
Δόξα Λευκ.-Ίκαροι Τρικ.
Νίκη-Χαλκίδα
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις