Ιστορικό παιχνίδι για ΓΣ Αλμυρού με Λέοντα Μεσολογγίου

Ιστορική στιγμή η σημερινή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία μπάσκετ. Σήμερα στις 17.00 υποδέχεται τον Λέοντα Μεσολογγίου και θέλει να συνδυάσει αυτό το χαρμόσυνο γεγονός με μία επιτυχία.
Μοναδικός απών θα είναι ο Κώστας Συνάζος, που υπέστη θλάση. Οι παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί η τεχνική ηγεσία είναι οι: Παναγιώτης Παπούλιας, Βασίλης Νάκος, Μιχάλης Πολίτης, Στέλιος Τσαβές, Αλέξανδρος Χασιώτης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Θανάσης Γώγουλας, Ηλίας Βαλαμούτης, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Νίκος Μυλωνάς, Θωμάς Χαρχαρής και Θεόδωρος Μαμούρας.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αναγέννηση Λαμίας
Δεν θα διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναγέννηση Λαμίας. Το ματς επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΕΑΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ανιχνεύθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μέλς της βολιώτικης ομάδας. Άπαντες στις τάξεις της υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για Covid-19 τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο επειδή προπονητής και καλαθοσφαιριστές τέθηκαν αυτομάτως σε καραντίνα και δεν μπόρεσα να κάνουν προπονήσεις, η ΕΟΚ αποφάσισε να αναβάλει το συγκεκριμένο ματς για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα
Κυριακή 18/10
ΓΣ Αλμυρού-Λέων Μεσολ.
Τιτάνες Παλ.-Γόμφοι
Αναγέννηση Καρδ.-Αμπελώνας
Αχέρων Καν.-Σπάρτακος Ιωαν.
Τετάρτη 28/10
Ολυμπιακός-Αναγέννηση Λαμ.
Ρεπό: ΑΓΣ Ιωαννίνων

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις