Μάχη Δικεφαλών στο ΟΑΚΑ, ψάχνει restart ο Παναθηναϊκός

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (18/10) η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στις 20:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν. Η Ένωση η οποία στοχεύει στο τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα αγωνιστεί με ουκ ολίγες απουσίες απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Πιο συγκεκριμένα ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάνταλου, των τραυματιών Μπακάκη, Γκαρσία, Σιμόες, Ινσούα αλλά και στους ανέτοιμους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο. Από την πλευρά της η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, θα παραταχτεί απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», χωρίς τον τραυματία Ελ Καντουρί, τον Κρέσπο, αλλά και τον Μουργκ που έμεινε εκτός αποστολής καθώς είναι ανέτοιμος. Αντίθετα σε αυτή έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει ο Αουγκούστο.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 16:00 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία στοχεύει στο πρώτο της τρίποντο εντός έδρας, θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του προπονητή τους έχουν τεθεί οι τραυματίες Σελίμοβιτς, Μαρινάκης Ναμπί, Βούρος, Νέιρα, Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδης. Όσον αφορά το «τριφύλλι», το οποίο μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος θα έχει ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στοχεύει στη νίκη και παράλληλα σε ένα νέο ξεκίνημα. Εκτός πλάνων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί ο Χουανκάρ που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και ο Σαβιέρ λόγω τραυματισμού.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στην Λάρισα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου, το οποίο στοχεύει στην πρώτη του νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες με αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού των «βυσσινί» έχουν τεθεί οι τραυματίες Ντουρμισάι, Νούνιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, καθώς επίσης και οι Στοϊνοβιτς, Δακτυλάς, Κοτσιανούλης, Λουφάκης, Σουλούκος, Φουρκιτώτης και ο νεοαποκτηθείς Γιουνές. Στον αντίποδα σε ότι έχει να κάνει με τους «κιτρινομπλέ», που ψάχνουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Τρίπολη, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τους μακροχρόνια απόντες Καπίγια, Άλβαρες, Αντζουλά και Ντρούπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Novasports1)
16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (Novasports1)
18:15 Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις