Στοίχημα: Με το Goal/Goal σε Αθήνα και Ρώμη

Κυριακή (18/10) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις και σπουδαία ντέρμπι από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τα καλύτερα καζίνο που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Βρίσκουν δίχτυα αμφότεροι στο ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η “Ένωση” είχε ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν μετρώντας 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα και δυο προκρίσεις επί των Σεντ Γκάλεν και Βόλφσμπουργκ, ωστόσο στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της προσγειώθηκε απότομα, χάνοντας με 1-0 στην έδρα του Ατρομήτου. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δείχνει ασταθής κατά διαστήματα, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ, δείχνοντας να αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ. Αμφότεροι οι “δικέφαλοι” θέλουν διακαώς το παιχνίδι, διαθέτουν μπόλικη ποιότητα και ιδίως μεσοεπιθετικά και περιμένουμε να βρουν έστω από μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, θα προτιμήσουμε το Goal/Goal, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.90.

Μπορεί τουλάχιστον ένα γκολ η Μπενεβέντο

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Ρόμα – Μπενεβέντο. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο μοιάζει μέχρι στιγμής η Ρόμα, καθώς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών έχει ρεκόρ 1-1-1, έχοντας προλάβει να δεχτεί 5 (!) τέρματα. Η Μπενεβέντο από την πλευρά της εντυπωσιάζει για τα δεδομένα της μετρώντας δυο νίκες και μια ήττα, έχει πετύχει ήδη 7 (!) τέρματα και δείχνει ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στους ασταθείς, Ρωμαίους. Θεωρούμε “δεδομένο” πως θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ και η Ρόμα, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal και σε αυτό το παιχνίδι, σε απόδοση 1.87.

Για το 2/2 εντός η Φορτούνα

Ολοκληρώνουμε με Β’ Γερμανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Ρέγκενσμπουργκ. Μια νίκη και δυο ήττες είναι ο έως τώρα απολογισμός της Φορτούνα Ντίσελντορφ και συγκεκριμένα η νίκη ήρθε στην έδρα της κόντρα στη Βούρζμπουργκερ (1-0), ενώ οι ήττες ήρθαν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις από Αμβούργο (2-1) και Κίελ (2-1). Η Ρέγκενσμπουργκ από την πλευρά της μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες έχοντας σημειώσει μόλις δυο τέρματα κι έχοντας δεχτεί ένα. Είναι σκληροτράχηλη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ωστόσο η Φορτούνα έχει και την ποιότητα, την εμπειρία και το προβάδισμα της έδρας ώστε να πάρει το τρίποντο και να σκαρφαλώσει βαθμολογικά. Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 1.90 και θα τον κρατήσουμε “ζεστά”.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις