Χ. Σπαθής: Αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του έμεινε ο Χρήστος Σπαθής. Ο αρχηγός του Ρήγα Φεραίου στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας νίκη των «κυανόλευκων» με 2-0 επί του Αιγινιακού ανέφερε ότι η ομάδα του Αιγινίου είναι επιπέδου Β΄ Εθνικής, ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι «κλείδωσε» με το γκολ του Κορέτα. Ο Χρήστος Σπαθής έδωσε επίσης συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, χαρακτηρίζοντας την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Βελεστίνου ως τέλεια. Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είχαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αιγινιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που κατά τη γνώμη μου ανήκει στη Β’ Εθνική, αφού διαθέτει ικανούς παίκτες με θητεία σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο ξεκίνημα προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τα ατού των αντιπάλων και να μην τους επιτρέψουμε να φτάσουν στην περιοχή μας.

Παράλληλα ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ σε μία «στημένη» φάση. Από κει και πέρα εντείναμε την προσπάθειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τον Αιγινιακό να μας απειλήσει. Αυτό το πετύχαμε, αφού οι αντίπαλοί μας είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκαναν ευκαιρίες.

Στο β’ μέρος διατηρήσαμε τον ρυθμό μας και σε μία αντεπίθεση καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Εκεί «κλείδωσε» και το παιχνίδι για την ομάδα μου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε είναι πολύτιμοι. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δώσαμε μέσα σε επτά ημέρες και ο απολογισμός είναι εξαιρετικός. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για την αμυντική λειτουργία του Ρήγα ανέφερε: «Είχαμε τέλεια ανασταλτική λειτουργία. Ο Αιγινιακός είναι ποιοτική ομάδα, αλλά δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει με εξαίρεση μία φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αυτό ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς, των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας Λάκη Μπακάλη, που σε εμένα και τον Γιώργο Χατζή έδωσε τηλεφωνικά τις οδηγίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις