Πήρε το ντέρμπι με τον Αλμυρό ο Διαγόρας (photos)

Ο Διαγόρας πήρε το ντέρμπι της Μαγνησίας στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Νίκησε με 2-0 τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Στεφανοβίκειο και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ και έφτασε δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία για γκολ με τον Γιάννη Κυρίτση στο 11’, όταν με κεφαλιά μόνος μέσα στην περιοχή του Αλμυρού έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ΓΣΑ απείλησε στο 4’ με τον Αλαμάνη και στο 14’ με τον Κυριάκο, δίχως όμως κάποια από αυτές τις ευκαιρίες να χαρακτηριστούν κλασικές.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας ήταν σαφώς καλύτερος, πέτυχε δύο γκολ και δίκαια έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48’. Ο Μπλέντι εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά και ο Γιάννης Κυρίτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φλίγκου, γράφοντας το 1-0 για τον Διαγόρα.
Στο 56’ ο Γ. Κυρίτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, μετά από σέντρα του Σπαθή, για να φτάσουμε στο 76’ όπου ο Διαγόρας πέτυχε δεύτερο γκολ με τον αρχηγό του, Αλέκο Αναστασίου. Μετά από ωραία προσπάθεια του Μούτσα Μπλέντι, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Αναστασίου και αυτός με πλασέ είχε εύκολο έργο, γράφοντας το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Διαγόρα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος (46’ Ναουμίδης), Σπαθής, Λάιος, Θ. Κυρίτσης, Παπαγεωργίου (46’ Ζενούνης), Κουβελάς (72’ Σιόβας), Μπλέντι, Γ. Κυρίτσης, Αναστασίου.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Λάμπος (71’ Πρ. Κουτσούκης), Παπαεμμανουηλίδης, Χολέβας, Κυριάκος, Πότσι, Κόκκας, Καραλούλης, Κοντοβάς, Βαγενάς, Αλαμάνης (83’ Κουκουτής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις