Πρώτος βαθμός για τη Δήμητρα στη Γ’ Εθνική

Μπορεί ο ΑΟ Υπάτου να θεωρούνταν το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη, ωστόσο, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αδικούνται από τη «λευκή» ισοπαλία.
Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που έδωσε η Δήμητρα στο γήπεδό της για την Γ’ Εθνική και απέσπασε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα.
Ο Σταυράκης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Φαράντος και στο αριστερό ο Καρράς. Οι Τσιάτσιος και Στεφανής αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Θωμαΐδης και Δημητρίου, ενώ την μεσοεπιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι Κρανάς (αριστερά), ο Κλουκουτάρας (δεξιά), ενώ ο Βούλγαρης είχε πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον προωθημένο Φουρκιώτη.
ΟΙ δύο ομάδες είχαν ορισμένες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με τους Θωμαΐδη στο 11’ (κεφαλιά άουτ) και λίγα λεπτά αργότερα διπλή ευκαιρία με τους Βούλγαρη και Κλουκουτάρα.
Στο 39’ η Δήμητρα είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Βούλγαρη, ο οποίος σούταρε μετά από προσπάθεια και πάσα του Φουρκιώτη, με τον τερματοφύλακα Διαμαντή να αποκρούει σωτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Δήμητρας πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 70’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει. Σε σέντρα του Στεργίου από τα δεξιά, ο Φουρκιώτης πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το δοκάρι του Διαμαντή.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (90+1’ Λάζογλου), Δημητρίου, Φουρκιώτης (90+1’ Στεργιόπουλος), Βούλγαρης (70’ Στεργίου), Κλουκουτάρας (79’ Μπένος).
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Διαμαντής, Τσουβαλτσίδης, Κορομηλάς, Παπαδόπουλος, Μακροστέργιος (46’ Πέντα), Χατζηδημητρίου, Δοξάκης, Σπανός, Νιφορόπουλος (60’ Παναγιωτόπουλος), Καράι (67’ Καλόφωνος), Σπηλιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις