Άτυχος ο Θησέας ισοφαρίστηκε στο 90′

Άτυχος στάθηκε ο Θησέας στο παιχνίδι με τη Νέα Αρτάκη εκτός έδρας. Βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 90’. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 40’ με χτύπημα πέναλτι του Σιώμου, για να ισοφαρίσει η Νέα Αρτάκη στο φινάλε με τον Κωστούλα.
Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 40’. Ο Βλάχος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από αμυντικό των γηπεδούχων. Ο Σιώμος ανέλαβε να το εκτελέσει, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Ο Θησέας στο δεύτερο ημίχρονο κρατούσε σχετικά εύκολα τη νίκη μέχρι το 90’, όπου οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Ο Σιγαλάκος έκανε λάθος γύρισμα της μπάλας στον Κουτσιρίμπα, ο Κωστούλας «έκλεψε» τη μπάλα, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα του Θησέα και σε κενή εστία έγραψε το τελικό 1-1.
Ο Θησέας πήγε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως η κεφαλιά του Βουρδάκη στο 92’ πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Τζουβάρα.
Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών).
Βοηθοί: Μητροφάνης, Μητράκος (Αθηνών).
ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Τζουβάρας, Κουτρόπουλος, Σκριβάνος, Μπελίτσος, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Παπαδάκης (67’ Τσατσαρώνης), Ζαχαρόπουλος, Μεγάλος (75’ Δήμου), Κατσούκης, Ντάμπος (46’ Κωστούλας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: : Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Ρακής, Γκάγκας, Βαν ντε Γουΐχε (83’ λ.τρ. Σιγαλάκος), Τσανάκας, Χατζησταμάτης, Σιώμος (67’ Κοτζαθανάσης), Ζαχαράκης, Βουρδάκης, Βλάχος (86’ Δουλάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις