Μπαριέντος: Η ποιότητα που έχουμε ως ομάδα γύρισε το ματς

Ο Ζαν Πιέρ Μπαριέντος σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη του Βόλου με 2-1 στάθηκε στην αποφασιστικότητα που είχε η ομάδα του, που έφερε την ανατροπή στο ματς:
«Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, αυτό μας δυσκόλεψε, ωστόσο πιστεύω πως είμασταν καλοί, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο προπονητής μας έδωσε τα κίνητρα για να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε».
Σε ερώτηση αν φοβήθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, ο Ουρουγουανός μέσος απάντησε: «Γνωρίζαμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και είχαμε μελετήσει τα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Κέρδισε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όταν προηγήθηκε στο 3ο λεπτό, ωστόσο, εμείς ως ομάδα έχουμε την ποιότητα, βγήκαμε αποφασισμένοι να ανατρέψουμε το σκορ και το πετύχαμε».
Για το που μπορεί να φτάσει ο Βόλος ανέφερε: «O στόχος μας είναι να πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά είμαστε ομάδα που παλεύει και θα πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις