Μειώθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το ρεπό της Κυριακής που είχαν οι «ερυθρόλευκοι», σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα γυμναστούν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.
Το ευχάριστο για τον Στέφανο Ξηροφώτο είναι πως μειώθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, καθώς ο Μιχάλης Γιαννίτσης ξεπέρασε το πρόβλημα με το γόνατό του και προπονείται κανονικά, ενώ και ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος ξεκουράστηκε και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με το Αιγάλεω, ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Ο Δημήτρης Ζιάκας μπήκε και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα και άμεσα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα εντάξει μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Αποθεραπεύτηκε, επίσης και ο Ανέστης Μαστακούλης.
Ο Κώστας Γεωργακόπουλος εξακολουθεί να είναι τραυματίας και υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από 10 μέρες, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα είναι έτοιμος ο Στάθης Ρόκας. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ένιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό στο φιλικό με το Αιγάλεω, αποχώρησε από το παιχνίδι και υποβάλλεται σε θεραπεία.
Μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, αναμένεται στην Ελλάδα ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Όπως έχει γράψει το goalpost.gr, είναι 24 ετών, αγωνίζεται στον άξονα, ως ανασταλτικός μέσος και έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας της Αργεντινής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις