Χατζηπέτρος: «Έξτρα κίνητρο το βαρύ όνομα της Νίκης»

Στην αξία της νίκης της ομάδας του απέναντι στο πιο βαρύ όνομα του ομίλου, στάθηκε ο προπονητής του Θεσπρωτού, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τη Νίκη Βόλου. Ο Παναγιώτης Χατζηπέτρος τόνισε επίσης πως η ομάδα του πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Η αξία του ηττημένου είναι δεδομένη. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μία ομάδα με το πιο βαρύ όνομα στον όμιλο και αυτό ήταν έξτρα κίνητρο για μας ώστε να παλέψουμε για τη νίκη και ν’ ανέβουμε βαθμολογικά. Ερχόμαστε από ένα σημαντικό σερί νικών καθώς αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μας αδικεί καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα. Περιμέναμε την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο από τον αντίπαλο. Στα πρώτα είκοσι λεπτά της επανάληψης δεν είχαμε απάντηση στα γεμίσματα του αντιπάλου και δυσκολευτήκαμε. Μετά μπήκαν κάποια παιδιά ξεκούραστα και πιέσαμε τα αντίπαλα στόπερ ώστε να μην έχουν την άνεση να προωθούν την μπάλα στην περιοχή μας. Καταφέραμε να πετύχουμε και το δεύτερο τέρμα κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε και υποσχόμαστε στον κόσμο πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Θεσπρωτού στα μέχρι τώρα παιχνίδια: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν όντως το καλύτερο που έχουμε κάνει ως τώρα. Στο δεύτερο είχαμε κάποια προβλήματα αλλά γενικά αν δούμε όλο το παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόδοση που έχουμε κάνει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις