Στοίχημα: Με Παρί και Ντόρτμουντ στο Champions League!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σήμερα (20/10) «φοράνε» τα… καλά τους, γιατί έχει Champions League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Πριν περάσουμε στο… ψητό, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων σε αυτό το κουπόνι πάμε στοίχημα

Το πρόγραμμα του Champions League είναι πλούσιο. Μάλιστα, έχει και ντέρμπι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η ματσάρα της Λάτσιο με τη Ντόρτμουντ. Έχουμε προγνωστικά και για τα δύο παιχνίδια, όμως επεκτεινόμαστε και στο μπάσκετ. Άλλωστε έχει και εκεί… Τσάμπιονς Λιγκ!

Ανώτερη η Παρί

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το Παρίσι. Στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Είναι η πρώτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου και το ματς έχει φαβορί.

Αυτό δεν είναι άλλο από την Παρί. Οι γηπεδούχοι έχουν αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και πέρσι έφτασαν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ, που θα αγωνιστούν κανονικά απόψε. Βρίσκει ρυθμό η ομάδα του Τούχελ που προέρχεται από εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Τελευταία, αυτή απέναντι στη Νιμ, με 0-4! Θέλουν να δείξουν οι Παριζιάνοι ότι είναι το αφεντικό του ομίλου, και πρέπει να κερδίσουν για αυτό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη, προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Νιουκάστλ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κέρδισε τελικά με 1-4. Ξέσπασμα για την ομάδα του Σόλσκιερ, που δεν πατούσε καλά και ψάχνεται ακόμα. Θα παίξει ρόλο η απουσία του Μαγκουάιρ, αφού η άμυνα της Γιουνάιτεντ ούτως ή άλλως… μπάζει. Λείπει και ο Γκρίνγουντ, που έχει βρει ρόλο στην ομάδα. Ασχέτως της τελευταίας νίκης, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν έχουν ικανοποιητική εικόνα φέτος.

Η Παρί υπερέχει σε ποιότητα, παίζει στην έδρα της και είναι σε καλύτερη κατάσταση. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ακόμη και μια εύκολη νίκη, με την άμυνα της Γιουνάιτεντ να προβληματίζει. Πάμε με την Παρί -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Παρί κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.93.

Δεν… βλέπεται η Λάτσιο

Στην Ιταλία και τη Ρώμη, για τον έκτο όμιλο, η Λάτσιο φιλοξενεί στις 22:00 τη Ντόρτμουντ. Και σε αυτήν την περίπτωση μια ομάδα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Και αυτή είναι η Ντόρτμουντ.

Λογικό, αφού η Λάτσιο δεν… βλέπεται στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του Ιντζάγκι ακόμα αγνοεί τη νίκη στη Serie A, μετά από τρεις αγωνιστικές. Μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία, με τις εμφανίσεις της να είναι τραγικές. Η Λάτσιο προέρχεται από τη βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Σαμπντόρια. Είχε προηγηθεί το επίσης βαρύ 1-4 από την Αταλάντα, και η ισοπαλία με την Ίντερ. Έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα οι «Λατσιάλι» και οεφίλουν να τα διορθώσουμε άμεσα. Πάντως είναι απολύτως ντεφορμέ.

Η Ντόρτμουντ από την άλλη, δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της στη νέα αγωνιστική περίοδο. Πήρε δύο συνεχόμενες νίκες στην Bundesliga, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Αρχικά, διέλυσε με 4-0 τη Φράιμπουργκ, εντός έδρας. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, απέδρασε με 0-1 από το γήπεδο της Χοφενχάιμ. Μεγάλο «διπλό» για τη Ντόρτμουντ, που είχε ευκαιρίες για να «καθαρίσει» πιο εύκολα το παιχνίδι. Ξεχωρίζει η τριπλέτα Ρόις – Σάντσο – Χάλαντ στην επίθεση.

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τη Ντόρτμουντ, με τη Λάτσιο να έχει πολλά θέματα να λύσει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν… παιχταράδες και είναι σε φόρμα. Αξίζει το «διπλό» σε απόδοση 2.19.

Με φόρα η Τενερίφη

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και το… δικό του Champions League. Εδώ, η Τενερίφη παίζει εντός έδρας με την Μπάκεν Μπέαρς, στις 21:30. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και μπορούν να κάνουν και… περίπατο!

Η Τενερίφη βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση αυτήν την περίοδο. Μπορεί να μην τα πήγε καλά στο ΟΑΚΑ, στην τελική φάση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει μπει φουριόζα στη νέα σεζόν. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει δώσει πέντε αγώνες και μετράει ισάριθμες νίκες. Παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ το συγκρότημα του Βιντορέτα, σε άμυνα και επίθεση. Φυσικά, απόψε αγωνίζεται και στην έδρα της, απέναντι σε μια αντίπαλο που είναι κατώτερη σε θέμα ρόστερ.

Η Μπάκεν Μπέαρς προέρχεται από τη Δανία, που δεν φημίζεται για την μπασκετική της παράδοση. Παρόλα αυτά, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να μπει στον ευρωπαϊκό μπασκετικό χάρτη μέσω του FIBA Champions League. Έχει παίξει τέσσερα ματς για το πρωτάθλημά της, παίρνοντας τρεις νίκες. Έκανε εκπλήξεις στα προκριματικά, αποκλείοντας Χάποελ Τελ Αβίβ και Σαρλερουά. Σε αυτό όμως βοήθησαν πάρα πολύ οι Ακούν και Ντέντμον που πλέον δεν βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Επομένως, το επίπεδο… έπεσε αρκετά από τότε που αποχώρησαν.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι και αν είναι σοβαροί θα κερδίσουν εύκολα. Το πιστεύουμε αυτό και ποντάρουμε στην Τενερίφη -13.5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις