«Ευγενική υπενθύμιση προς τους παίκτες της Νίκης»

Ανακοίνωση “ευγενική υπενθύμιση” προς τους παίκτες της Νίκης εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων “Blue Club – Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης” με αφορμή την ήττα στην Ηγουμενίτσα και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Αναλυτικά:

“Νοιώσαμε την ανάγκη να σας κάνουμε και δημόσια , μία ευγενική υπενθύμιση. Μήπως και καταφέρουμε να ξυπνήσουμε το φιλότιμο , σε κάποιους από εσάς.

Κάποιοι συνάδελφοί σας, αγωνίζονται χωρίς στήριξη, μπροστά σε τριάντα φιλάθλους που τους παρακολουθούν αδιάφορα τρώγοντας πασατέμπο, παρόλα αυτά ματώνουν τη φανέλα που αγωνίζονται και τιμούν αυτούς τους ελάχιστους που βρίσκονται στην κερκίδα.

Προσφέρουν τα μέγιστα, με ανταμοιβή ένα χαρτζιλίκι και ένα χλιαρό χειροκρότημα, και πολλοί από αυτούς, μπαίνουν στο γήπεδο κουρασμένοι από την εργασία τους.

Εσείς δεν αγωνιστήκατε ποτέ χωρίς την παρουσία του κόσμου, με παλμό και δυναμική που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες Ά εθνικής, και αμοίβεστε με παροιμιώδη συνέπεια, για τα σημερινά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Είμαστε οπαδοί που δεν έχουμε μάθει στα εύκολα, που δεν αγαπάμε την ομάδα μας μόνο στις επιτυχίες και τις διακρίσεις, χειροκροτήσαμε την ομάδα μας μετά από ήττες σε κρίσιμους για την πορεία της αγώνες, την ακολουθήσαμε σε ματς βαθμολογικά αδιάφορα σε κάθε άκρη της χώρας.

Μέσα από τις δυσκολίες, έχουμε “ψηθεί” οπαδικά και μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε, επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι στην ομάδα δεν χωράνε εγωισμοί, αντιπαλότητες και ματαιοδοξίες. Σαν Νικιώτες δεν πτοούμαστε από ήττες ούτε από χαμηλές κατηγορίες, όμως αυτό που δεν θα επιτρέψουμε, είναι η αδιαφορία και η έλλειψη σεβασμού προς τα σύμβολα της ομάδας μας.

Όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας , θα πρέπει να έχουν το σθένος να το παραδεχθούν και να πάνε κάπου, για να ζήσουν τον ωχαδερφισμό και τη μετριότητά τους, ανενόχλητοι.

ΝΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ,ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις