Κ. Καραγεωργόπουλος: Ο κ. Γεωργούντζος να είναι πιο προσεκτικός…

Διευκρινίσεις για όσα γράφτηκαν στην ιστοσελίδα sportstonoto.gr σχετικά με επικοινωνία του ίδιου με τον συντάκτη της ιστοσελίδας, κ. Γεωργούντζο, για προσβλητικό άρθρο του τελευταίου για τη Νίκη Βόλου, έδωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της βολιώτικης ΠΑΕ, Κώστας Καραγεωργόπουλος.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Στο πλαίσιο της κοινοποίησης του παρόντος δημοσιεύματος*, σεβόμενος την ηθική μου υπόσταση και τις αξίες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής:
1) Το βράδυ της Δευτέρας τηλεφώνησα προσωπικά στον κ. Γεωργούντζο, προκειμένου να τον ενημερώσω πως το ρεπορτάζ του ιστότοπού του, σχετικά με την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στηρίζεται σε ψεύδη, τα οποία, μάλλον τυχαία, θίγουν για ακόμα μία φορά την ομάδα μας. Από ‘κει κι έπειτα, πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη συζήτηση, περί του θέματος, αλλά και γενικότερα περί της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα στις “μικρές” κατηγορίες, κατά την οποία μοιράστηκα μαζί του κάποιες προσωπικές μου απόψεις, αλλά και απόψεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, για τις οποίες ουδέποτε συμφώνησα, ούτε καν ενημερώθηκα, ότι θα κοινοποιηθούν ως προσωπικές μου δηλώσεις.
2) Στις εν αγνοία “δηλώσεις” μου, ουδέποτε είπα πως το πρωτάθλημα της FL μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου. Σε ερώτησή του, σχετικά με το αν καταλαβαίνω ότι οι κινήσεις της Νίκης καθυστερούν την έναρξη του πρωταθλήματος, του απάντησα πως η Νίκη, σε ό,τι νομική κίνηση πράττει, ζητά τη συντόμευση των διαδικασιών, για την αποφυγή περαιτέρω καθυστέρησης και ανέφερα πως, έτσι κι αλλιώς, η Νίκη δεν είναι υπαίτια καμίας καθυστέρησης κι ότι οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι οι αρμόδιοι της Λίγκας, οι οποίοι δεν έχουν φροντίσει ακόμα για τα στοιχειώδη, όπως τον διαχωρισμό των ομάδων σε ομίλους και το τηλεοπτικό συμβόλαιό τους.
3) Στις δήθεν “δηλώσεις” μου, δεν αναφέρεται πουθενά η απόκρισή μου στην κρίση του ερωτηθέντος “η Νίκη παλεύει να ανέβει από το παράθυρο”, ότι εμείς ήταν από τις πολύ λίγες ομάδες που έλεγαν τον Μάιο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Football League, προκειμένου να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στο γήπεδο, ενώ η ομάδα της καρδιάς του, η Καλαμάτα, ζητούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία, ούσα πεσμένη (!!!), γιατί κάποιοι της έταζαν άνοδο στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Δεν αναφέρεται πουθενά η άποψή μας ότι την εξωδικαστική λύση που μπορεί να δοθεί, προκειμένου να αποσύρουμε, ενδεχομένως, την προσφυγή, δε θα τη βρούμε εμείς, αλλά οι αρμόδιοι φορείς και οι υπόλοιπες θιγόμενες ομάδες. Δεν αναφέρεται πουθενά η ρεαλιστική οπτική των πραγμάτων, την οποία διατύπωσα, ότι η Καλαμάτα και οι υπόλοιπες ομάδες δεν κινδυνεύουν να υποβιβαστούν εξαιτίας της Νίκης, αλλά εξαιτίας των κακών τους χειρισμών και της εμπιστοσύνης τους σε λάθος ανθρώπους και καταστάσεις. Και κάποια ακόμα που, μάλλον, μου διαφεύγουν.
Δίχως καμία διάθεση αντιπαράθεσης -και δη δημόσιας- εύχομαι ο κ. Γεωργούντζος να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά, για την τιμή του κλάδου μας…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις