Αφαίρεση βαθμών για Πανιώνιο, Παναχαϊκή και Βέροια

Ενεργοποιήθηκε ποινή αφαίρεσης βαθμών για Πανιώνιο, Βέροια και Παναχαϊκή λόγω οικονομικών οφειλών σε παίκτες.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 103/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρίστου Τασουλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 70/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Λάμπρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 71/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Μπιτσάκου. Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της καθής Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», εκ συνολικού ποσού 13.012,54 ευρώ, σε έξι (6) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και εκάστης των επομένων μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»,για την περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 73/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσης δόσης οφειλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» την επιβληθείσα με την 109/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μαρκ Ασίγκμπα σε ποσοστό 50% κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 533/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, και τη 3/2018 απόφασης του Δικαστηρίου αυτού, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμών ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ με την επωνυμία «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» την επιβληθείσα με την 108/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χόναταν Λόπεθ Πέρεθ σε ποσοστό 50% κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 536/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμών ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Αναστάσιου Δημητριάδη του Κωνσταντίνου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 179/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 102/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μπράνισλαβ Νίκιτς, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 196/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Υπόθεση Εμμανουήλ Παπαστεριανού – Άρη: Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 14.09.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 18287/ 14.09.2020 αίτηση, την από 05.10.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 21109/06.10.2020 πρόσθετη παρέμβαση και την από 07.10.2020 προφορικώς ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει, τυπικά, αμφότερες τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Απορρίπτει την αίτηση.

Υπόθεση Matias Ricardo VERON-ΟΦΗ: Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 22.09.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 18957/22.09.2020 αίτηση και την από 07.10.2020 προφορικώς ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει, τυπικά, την προφορικώς ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει την αίτηση.

Υπόθεση Λάμπρου Κεφαλούκου-Ιωνικού: Συνδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την αίτηση του Λάμπρου Κεφαλούκου και την προφορικά ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει την αίτηση.

Υπόθεση Diogo Rodriguez SISTON – Ιωνικού: Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την αίτηση του Diogo SISTON και την ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει την προφορικά ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει την αίτηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις