Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια της Ευρωλίγκας

Στην αναβολή τριών αναμετρήσεων της πέμπτης αγωνιστικής, δίχως κάποια από αυτές να είναι ελληνικής ομάδας, προχώρησε η Ευρωλίγκα. Όλες αναμένεται να οριστούν σε νέα ημερομηνία. Πρόκειται για τα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Αρμάνι Μιλάνο (22/10, 20:00), Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (22/10, 21:00) και Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (23/10, 20:30).

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αιτήθηκε την αναβολή, λόγω αδυναμίας της να κατέβει στο γήπεδο με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Η Άλμπα Βερολίνου αιτήθηκε την αναβολή της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, διότι έπειτα από τα νέα μέτρα της τοπικής νομοθεσίας, σύμφωνα με τα οποία η ομάδα του Ρενέσες μπαίνει σε καραντίνα. Ως εκ τούτου θα είχε διαθέσιμους λιγότερους από οκτώ παίκτες.

Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης με την Εφές λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν και τα οποία δεν της επιτρέπουν να παραταχθούν με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα τροποποιήθηκε κι επισήμως ο κανονισμός της Ευρωλίγκας για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον οποίο αν μια ομάδα αδυνατούσε να παραταχθεί σε μια αναμέτρηση, την έχανε με 20-0. Κάθε ματς μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις