Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ.

Το goalpost.gr κάνει το ταμείο της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο και σας παρουσιάζει αναλυτικά τα θετικά και τα αρνητικά των αποτελεσμάτων μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αναλυτικά:…

 

Σάββατο 28/11
Δάφνη – Α.Ε. Διμηνίου 1-2
Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου καθώς πέρασε αλώβητη και από την Νεάπολη με δύο γκολ του Ζιώγα από το α’ μέρος,έφτασε στους 10 βαθμούς και ξεκινά να χτίζει ένα νικηφόρο σερί (σ.σ. 3 νίκες και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα), ενώ από την άλλη η ομάδα του Θ. Ναλμπάντη που δεν ήταν κακή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση πλήρωσε τα δικά της λάθη σε άμυνα και επίθεση και ηττήθηκε τελικά μένοντας έτσι στους 4 πόντους έπειτα και από το πέρας της 4ης αγωνιστικής.

Μαγνησιακός – Αγ. Παρασκευή 0-0
Σε μία μέτρια έως κακή αναμέτρηση Μαγνησιακός και Αγ. Παρασκευή περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας, με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και αυτό που μένει από το συγκεκριμένο ματς, είναι πως η ομάδα του Β. Πανόπουλου έχει εντός έδρας μόλις ένα βαθμό συγκομιδή και 6 πόντους εκτός. Ενώ στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πως τους πάει το πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος καθώς σε 2 επισκέψεις τους στο συγκεκριμένο γήπεδο μετρούν μια νίκη (σ.σ. με Πηλέα 0-1) και μια ισοπαλία.

Σαρακηνός – Θησέας 0-0
Ούτε τώρα βρήκε τον τρόπο να κερδίσει ο Σαρακηνός εντός έδρας και μετρά μόλις ένα πόντο για την φετινή σεζόν στο γήπεδο του και 7 συνολικά, γεγονός που σίγουρα πρέπει να προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας αν θέλουν να πραγματοποιηθεί ο φετινός στόχος που είναι και πάλι η κατάληψη της 1ης θέσης. Από την άλλη
πλευρά η ομάδα της Αγριάς έχει καταφέρει να αποσπάσει λευκές ισοπαλίες στα δύο ντέρμπι με Α.Ε.Δ. (1η αγωνιστική) και αυτήν του Σαββάτου και πλέον αρχίζει να κάνει συλλογή βαθμών (σ.σ. έφτασε τους 5) και ουσιαστικά στον 2ο γύρο έχει εντός έδρας τα δύσκολα παιχνίδια και μπορεί να παλέψει και αυτήν από την μεριά της να υλοποιήσει τον στόχο της που είναι και για εκείνη η κατάληψη της 1ης θέσης. Αφού δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του τοπικού μας ποδοσφαίρου και πρέπει πάντα να λογίζεται ως ένας δυνατός αντίπαλος, αρκεί να μη τα “θαλασσώσει” εκ νέου όπως πέρσι με τις λεγόμενες αδύναμες ομάδες.

Κυριακή 29/11
Πανιώνιος – Α.Ε. 2002 4-3
1η νίκη για την ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη την φετινή σεζόν με 4-3 υπέρ της Α.Ε. 2002, γεγονός που ουσιαστικά τους ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 4 βαθμούς και παίρνοντας λίγο ψυχολογία εν’ όψη συνέχειας. Οι γηπεδούχοι που στο 1ο μέρος έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο, πήγαν στα αποδυτήρια με το εμφατικό 4-0 και όλοι απλά περίμεναν που θα σταματήσει το κοντέρ. Όμως στην επανάληψη εμφάνισαν τάσεις αυτοκτονίας μιας και το έκαναν ντέρμπι αφού στο 75′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3 εκμεταλλευόμενοι τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα του Πανιωνίου αλλά ήταν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης η ομάδα της Ν. Ιωνίας έπαιξε καλή άμυνα και τελικώς πήρε αυτό που ζητούσε από την αρχή αφήνοντας έτσι την Α.Ε. 2002 στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 πόντο.

Ηρακλής – Άρης 5-1
Ξεπερνώντας την ήττα από την Α.Ε.Δ. την προηγούμενη αγωνιστική ο Ηρακλής φιλοδώρησε με 5 τέρματα των Άρη Μελισσιατίκων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρέμεινε 1 πόντο μακριά από την Α.Ε. Διμηνίου και την κορυφή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που έμειναν μετά από αυτήν τους την ήττα στους 6 βαθμούς κοιτάζουν ήδη την αναμέτρηση με την Δάφνη την ερχόμενη αγωνιστική.

Σκιάθος – Πηλέας 5-0
Ξέσπασε για τα καλά η Σκιάθος για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν και μάλιστα πάνω στον Πηλέα, που ταξίδεψε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο “νησί του Παπαδιαμάντη” και με αυτόν τον τρόπο οι Σκιαθίτες έφτασαν τους 4 πόντους, αφήνοντας την ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς.
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις