Προβλήματα στον Βόλο ενόψει Παναθηναϊκού

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απασχολεί, πλέον, τον Βόλο, με τους «κυανέρυθρους» να δίνουν το τρίτο φετινό παιχνίδι εκτός έδρας.
Η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη, μετά τη νέα νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που έφερε τον Βόλο στην 3η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη. Ο Άνχελ Λόπεθ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους, ζήτησε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος την προσπάθειά τους και ήδη καταστρώνει, μαζί με τους συνεργάτες του, τα πλάνα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.
Οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια), η οποία ωστόσο θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ρουμάνο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος «έπιασε» δουλειά και προσπαθεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και την αγωνιστική της ταυτότητα.
Ο Άνχελ Λόπεθ αντιμετωπίζει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη θλάση α’ βαθμού. Ο μέσος του Βόλου υποβάλλεται σε θεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στις 31/10.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Αντίθετα, γυμνάστηκαν χθες κανονικά οι Ίκερ Γκουαροτσένα και Έρικ Γέντρισεκ, οι οποίοι λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Όσον αφορά τον Χουάν Χοσέ Περέα, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει ειδική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ. Θυμίζουμε, πως ο Κολομβιανός επιθετικός αγωνίζεται στον Βόλο, ως δανεικός από τους «πράσινους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις