Ολυμπιακός: Στο Βόλο σήμερα ο Φράνκο Κολέλα

Στον Βόλο αναμένεται σήμερα ο Αργεντινός μέσος Φράνκο Κολέλα (στη φωτό αριστερά), ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».
Θυμίζουμε, πως είναι 24 ετών, αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως κεντρικός χαφ και έχει αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής με την Μπάνφιλντ, αλλά και στη Β’ κατηγορία με την Αγκροπεκουάριο, που ήταν η δεύτερη και τελευταία ομάδα, στη μέχρι τώρα καριέρα του.
Ο Κολέλα θα αγωνίζεται ως κοινοτικός, καθώς διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και θα είναι ο τρίτος Αργεντινός της ομάδας, μετά τους Νίκολας Ντα Κάμπο και Μπρούνο Μπαράνκο. ΄
Έρχεται στον Ολυμπιακό για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με τον Χρήστο Αγρόδημο μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στον άξονα. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές και ουσιαστικά έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Παντελής Ριζογιάννης, ο οποίος τον περασμένο μήνα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Μένει να δείξει τις δυνατότητές του και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Θυμίζουμε, πως η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται στις 23 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό, όπως έγραψε το goalpost.gr, να κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Εφόσον ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, ο παίκτης θα έρθει στο Βόλο για να υπογράψει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή και εφόσον αποκτηθεί, ο Ολυμπιακός θα έχει λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις