“Να είμαστε προετοιμασμένοι για το μοιραίο στην Καλαμάτα…”

Μία δημοσίευση στο sporstonoto που κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από το …συνηθισμένο, απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο πως οι ενέργειες επικοινωνιακού κυρίως χαρακτήρα τόσο της Λίγκας, όσο και “φωνών” που πρόσκεινται σ’ αυτή, δεν μπορούν να κρύψουν την έκδηλη ανησυχία που υπάρχει στους άμεσα θιγόμενους από την προσφυγή της Νίκης Βόλου. Το γράψαμε με τον πιο απλό τρόπο πως την αναβολή μπορεί ο καθένας να την μεταφράσει όπως θέλει, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αν υπήρχε σιγουριά για απόρριψη της προσφυγής, όχι μόνο θα εκδικάζονταν αμέσως αλλά θα είχαμε απόφαση εντός ολίγων ωρών…

Ο Αποστόλης Κοσμάς, συντάκτης του παρακάτω άρθρου στο sportstonoto επισημαίνει πως τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να επέλθει το μοιραίο για την Καλαμάτα αν οι αντίδικοι δεν βρουν σημείο “επαφής”.

Αναλυτικά το άρθρο:

“Φίλες και φίλοι αναγνώστες του sport sto noto, η αναβολή εκδίκασης της ένστασης της Νίκης Βόλου, θα πρέπει να μας προβληματίσει και να είμαστε προετοιμασμένοι για τυχών μοιραίο!

Του Αποστόλη Κοσμά

Έτσι λοιπόν όπως εξελίσσεσαι η αρρωστημένη τούτη κατάσταση, είναι πολύ πιθανό να έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα για της τέσσερις συν μία ομάδες!!!

Τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά!

Φαίνεται ότι υπάρχει νομικό εμπόδιο για θετική απόφαση υπέρ των πέντε!

Στο παρασκήνιο να υπήρξε  πληροφόρηση και άτυπη διαβούλευση των ενδιαφερομένων με αποτέλεσμα να περάσουν στην αναβολή!

Αν η υπόθεση κυλούσε φυσιολογικά, δεν θα υφίσταται πρόβλημα αναβολής, θα εκδικαζόταν.

Δημιουργεί υποψίες η συμφωνία διαβούλευσης των έξι και της ΕΠΟ, για να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί τους ενδιαφερόμενους!

Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της αναβολής!

Φαίνεται πως το δεδικασμένο της SL2 υπέρ των Χανίων που ανέτρεψε την εισήγηση της ΕΠΟ για δύο ομίλους στην SL2, να είναι το μεγάλο εμπόδιο των τακτικών δικαστών!

Η υπόθεση νομικά τότε στηρίχτηκε στον τύπο, που ήταν η διακήρυξη πρωταθλήματος και δεν μπήκε καν στην ουσία, που ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος λόγο κορωναϊού!

Ευχόμαστε η Νίκη Βόλου που συνεχώς επικαλείται τα συμφέροντά της, να τα βρει με τους πέντε αποσύροντας την ένσταση (υπάρχουν τρόποι), ή οι δικαστές να εξετάσουν και την ουσία του προβλήματος, πράγμα πολύ δύσκολο αλλά και εφικτό !

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις