Το ταμείο για τον 2ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ.

Το goalpost.gr κάνει τον απολογισμό, μετά και το πέρας της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας και σας τον παρουσιάζει αναλυτικά:…

 

Σάββατο 28/11
Αχιλλέας – Απόλλων 2-2
Στην μοναδική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο για τον συγκεκριμένο όμιλο οι δύο ομάδες μπορεί να μοιράστηκαν από 1 βαθμό, μπορεί να σημειώθηκαν 4 τέρματα, αλλά αυτό έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μιας και ο Απόλλων έδειχνε ικανός να αποδράσει με το σπουδαίο τρίποντο από το Αχίλλειο, όμως ο Μπεζάτης είχε διαφορετική γνώμη και έτσι τελικώς έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Όσον αφορά την βαθμολογία ο Αχιλλέας έφτασε τους 4 πόντους την εφετινή σεζόν, ενώ για την ομάδα των Καναλίων αυτός ήταν ο 7ος βαθμός που μπαίνει στην συλλογή τους.

Κυριακή 29/11
Αγχίαλος – Σκόπελος 1-1
Δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι να κάμψουν την αντίσταση των νησιωτών και απώλεσαν 2 πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας φτάνοντας στους 6 συνολικά στην έως τώρα πορεία τους την εφετινή σεζόν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που για 2ο σερί παιχνίδι παίρνουν βαθμούς, έφτασαν στους 4 και σίγουρα αποκτούν και ψυχολογία μετά το κακό τους ξεκίνημα στην προσπάθεια τους να σώσουν την κατηγορία.

Μυρμιδόνες – Δήμητρα 0-1
Ακόμη ένα σπουδαίο διπλό για τα “πράσινα στάχια” της Ευξεινούπολης, αυτήν την φορά μέσα στον Πλάτανο που τους ανεβάζει ουσιαστικά στην 4η θέση αυτό το αποτέλεσμα με 7 βαθμούς μαζί με τον Απόλλων. Ενώ όσον αφορά τους γηπεδούχους, μετρούν μόλις 1 βαθμό σε 4 αγωνιστικές και αγνοούν την έννοια νίκη και πλέον πρέπει να αλλάξουν
αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό τους κομμάτι αν δεν θέλουν από νωρίς να χάσουν το “τρένο” για την μάχη της παραμονής.

Διαγόρας – Πρωτεσίλαος 1-0
Στο κυνήγι του Γ.Σ.Α. και την κορυφή παρέμεινε και για αυτήν την αγωνιστική η ομάδα του Στεφανοβικείου καθώς επικράτησε με 1-0 του Πρωτεσίλαου φτάνοντας τους 10 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Πτελεού παρέμεινε στους 4 πόντους και φαίνεται πως θα δώσει μεγάλη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Φυσικά ματς κλειδί για τους φιλοξενούμενους είναι η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα στον Πτελεό καθώς ζητούνται βαθμοί άμεσα.

Αίας – Άθλος 3-2
Λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά μέσα στην Σούρπη ο ουραγός Άθλος καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον τοπικό Αίαντα και παρέμεινε τελικώς μετά και το πέρας της συγκεκριμένης αναμέτρησης στον 1 βαθμό. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πάρουν το τρίποντο και να φτάσουν τους 9 την εφετινή σεζόν και στο -3 από την κορυφή.

Γ.Σ. Αλμυρού – Ε. Μ. Α. 3-0
4 στα 4 για τους περσινούς πρωταθλητές της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. με συντελεστή τερμάτων 17-0 έως τώρα, με τους ποδοσφαιριστές του Λ. Καλογήρου να φτάνουν στην νίκη με 3-0 σκορ επί των Μικροθηβών σημειώνοντας και τα 3 τέρματα στην επανάληψη και φτάνοντας έτσι τους 12 βαθμούς και απολαμβάνοντας για άλλη μια αγωνιστική την μοναξιά της κορυφής.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις