Βόλεϊ: Νίκη – Λαμία με το φακό του goalpost.gr (100+ photos)

Πρώτη ήττα για τη Νίκη για το πρωτάθλημα για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής (ΕΣΠΕΚΕΛ). Η βολιώτικη ομάδα έχασε με 1-3 σετ από το μαχητικό Α.Ο Λαμίας. Η Νίκη μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το πληρώσει χάνοντας τα δύο πρώτα σετ με 22-25 και 23-25 από τον αντίπαλο, ο οποίος φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.

Στο δυο επόμενα σετ η Νίκη εμφάνισε κάπως καλύτερο πρόσωπο, κερδίζοντας το τρίτο με 29-27 και στο τέταρτο και τελευταίο σετ, αν και προηγήθηκε με 20-17, τελικώς, τα αβίαστα λάθη αλλά και τα διαιτητικά “πρόδωσαν” τη Νίκη και έδωσαν την ευκαιρία στο αντίπαλο να κερδίσει το σετ και το παιχνίδι με 25-23.

ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ (Γαλαζούλας): Ντάιμου, Γιαγκουνίδου, Σταυρακοπούλου, Γκαγκαδέλλη, Βαίτση, Αυγερινού, Κολοβού, Παππά, Δόλγυρα, Αφέντου,Πόλη,Βλαχάκη, Λώλου.
Α.Ο. Λαμίας (Αγγελής): Χέλιου,Κόντρα, Νικολίτσα, Πολύζου, Ζαχαρη,Κακαβά, Κίσσα, Ντάλλα,Παπαδοπούλο, Τσιλάκη, Διπλαρη, Μόσχου.

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα όπως τις κατέγραψε o φωτογραφικός φακός του Γιάννη Συκιώτη για το goalpost.gr:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις