Χωρίς Τσοκάνη και Περέα ο Βόλος με Παναθηναϊκό

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20.30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ως γνωστόν, ο Χουάν Χοσέ Περέα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι, καθώς υπάρχει ειδική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό να μην παίξει ο Κολομβιανός επιθετικός κόντρα στους «πράσινους», καθώς αγωνίζεται στον Βόλο, ως δανεικός από το «τριφύλλι».
Τραυματίας είναι ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό και αν όλα πάνε καλά ο δυναμικός μέσος των «κυανέρυθρων» θα επιστρέψει στο ματς με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στις 31/10.
Όσον αφορά τον Έρικ Γέντρισεκ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα και θα χάσει και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα, ο Σέρτζιο Τέκιο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Απόλυτα εντάξει είναι ο Ίκερ Γκουαροτσένα, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και θέτει υποψηφιότητα για το βασική ενδεκάδα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Άνχελ Λόπεθ να έχει έτοιμα τα πλάνα και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Βόλος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις