Οκτώ βασικοί του Ολυμπιακού B. εκτός με Πανθρακικό (pregame)

Τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος αντιμετωπίζει σήμερα Τρίτη 1/12 στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλει να τους ξεκουράσει, τη στιγμή που το μεγάλο βάρος…

…η ομάδα το ρίχνει στο πρωτάθλημα και προέχει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κισσαμικό.
Άλλωστε, μετά την ήττα από τα Χανιά την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων έχουν ψαλιδιστεί οι ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.
Η ομάδα που θα παραταχθεί σήμερα στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα είναι τελείως διαφορετική μ’ αυτή που είδαμε στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με τον Πανελευσινιακό στο Βόλο, καθώς θα αγωνιστούν κυρίως παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με την τεχνική ηγεσία να δίνει «ανάσες» στους περισσότερους βασικούς.
Στην Κομοτηνή ταξίδεψαν 17 ποδοσφαιριστές, χωρίς κανείς από τους ξένους της ομάδας να μετέχει στην αποστολή. Οι Ντάριο Φερνάντες, Ροντρίγκο Ντεπέτρις, Ντιέγκο Λεόν και Έρικ Γουόρντεν έμειναν στο Βόλο, όπως και οι Γιώργος Ντάσιος, Κυριάκος Στρατηλάτης, Νίκος Μπουτζίκος, Δημήτρης Αρβανίτης και Σταμάτης Καρράς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Αλέξανδρος Νικολιάς.
Αν ρίξουμε μια ματιά στους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, το πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει το ματς είναι: Τερματοφύλακας ο Δασκαλάκης, τον οποίο θέλει να δει ο Παπαδόπουλος σε τι κατάσταση βρίσκεται, παίζοντας ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι ο Γκουγκούδης, με τον Χιντζίδη να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Καραμανλής και Νικολόπουλος θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Τσιάρας και Νάστος, ο Σκοπελίτης θα παίζει στη δεξιά πτέρυγα, ο Τσιλιγκίρης στην αριστερή, με τον Πολύζο να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κυζιρίδης, Αλαμάνης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Χρυσοστομίδης και Ζέρης, με τον τελευταίο, πάντως, να διεκδικεί θέση βασικού στην ομάδα.

Ο Πανθρακικός
Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, την πρώην του ομάδα. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, πρώτη στο πρωτάθλημα, επί του Ατρομήτου με 2-1, με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη. Στο Κύπελλο είχε χάσει με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αν θέλει ο Πανθρακικός να ελπίζει πως θα πάρει αυτός το ένα από τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να νικήσει σήμερα τον Ολυμπιακό.
Η τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Ζδράβος, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ψάλτης, Σέτι, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης και Χαβίτο.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζάνης, Ίγκορ και Βάλτερ, όπως και οι Χασομέρης και Λαδάκης. Για τους δύο τελευταίους αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν, για να φανεί η σοβαρότητα των τραυματισμών που υπέστησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας και βοηθοί οι κ.κ. Δαμιανός Ευθυμιάδης και Νικόλαος Καραϊσαρίδης της ΕΠΣ Πιερίας. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο κ. Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς, ενώ ως παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις