Τα θετικά και τα αρνητικά στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ. για την 4η αγωνιστική

Το goalpost.gr σας παρουσιάζει εκτενέστερα όλα τα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ακρόπολη και Παγασητικός συνέχισαν αήττητοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα:…

 

Σάββατο 28/11
Μακρινίτσα-Ιάσων 3-1
Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Μακρυνίτσα στην εφετινή σεζόν, ενώ την Τρίτη ξεκινά την προετοιμασία για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Ακρόπολη στο Σέσκλο. Από την άλλη πλευρά την πρώτη της ήττα γνώρισε ο Ιάσων και πλέον το αφήνει πίσω το συγκεκριμένο ματς και θα κοιτάξει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την νέα εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τοξότη την Κυριακή.

Κένταυρος-Ελευθεριακός 3-2
Τους 6 πόντους έφτασε ο Κένταυρος Ν.Π. αφού επικράτησε δύσκολα του αξιόμαχου και φιλότιμου Ελευθεριακού με 3-2 και παίρνει και πάλι ψυχολογία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στα Λεχώνια.

Κυριακή 29/11
Ανθ. Γαζής – Ακρόπολη 0-2
Άλλη μια σπουδαία επικράτηση για τους Σεσκλιώτες με 0-2 εκτός έδρας κόντρα στον Άνθιμο Γαζή φτάνοντας έτσι στους 10 πόντους και μένοντας μόνοι 1οι στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ενώ από την άλλη, οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν εκ νέου μιας και είναι η 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα και έχουν μόλις 3 βαθμός (1-0-3) στην τρέχουσα σεζόν.

Δύναμις – Τοξότης 3-4
Έβρεξε γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Τοξότη τελικά να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει στους 8 βαθμούς πίσω από Παγασητικό και Ακρόπολη και να δείχνει και εκείνος με την σειρά του πως θα παλέψει για μια εκ των δυο προνομιούχων θέσεων που
οδηγούν στην κορυφαία κατηγορία. Όσον αφορά την νεοσύστατη ομάδα της Δύναμις στα τοπικά πρωταθλήματα, η βαθμολογική τους συγκομιδή είναι 3 πόντοι, ενώ στα αγωνιστικά της χθεσινής αναμέτρησης, είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας όμως την απώλεσαν αφού αστόχησαν σε πέναλτι.

Αργοναύτες – Παγασητικός 0-2
Με το διπλό στις αποσκευές του γύρισε ο Παγασητικός στο Βόλο από την Αμαλλιάπολη, φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς ένα πόντο μακριά από την πρωτοπόρο Ακρόπολη(έχει κάνει το ρεπό του) και συνεχίζει να δικαιώνει όλους όσους τον χρίζουν εκ των φαβορί για την κατάκτηση των θέσεων που οδηγούν στην άνοδο. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι με αυτήν την ήττα παρέμειναν στον 1 βαθμό στην μέχρι τώρα παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Λεχώνια – Εθνικός 0-3
Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα των Λεχωνίων ο Εθνικός επικρατώντας με 0-3, προσθέτοντας έτσι άλλους 3 πόντους στην συλλογή του και κάνοντας τους 7 μέχρι τώρα, ενώ για τους γηπεδούχους αυτήν ήταν η 3η τους ήττα σε 4 αγώνες και έχουν μόλις 3 βαθμούς απολογισμό.
Ρεπό: Ν.Α. Νίκης
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις