Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΟΑΚΑ, κερδίζει η Φούλαμ!

«Καυτό» μπορεί να χαρακτηριστεί το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (24/10)! Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Πριν τα δούμε, μην ξεχνάτε ότι εδώ βλέπετε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα στοίχημα

Το πρόγραμμα λοιπόν είναι γεμάτο και μας δίνει την ευκαιρία να εντοπίσουμε αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές. Στο ποδόσφαιρο θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις. Από το ελληνικό πρωτάθλημα και την Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, απλώνουμε τα δίχτυα μας και στο μπάσκετ, που έχει επίσης δυνατά ματς. Συνολικά έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία για όλα τα γούστα. Ας περάσουμε σε αυτά!

Ωραίο ματς στο ΟΑΚΑ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τη Super League Interwetten. Στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο, στις 20:30. Οι «Πράσινοι» θέλουν την πρώτη τους νίκη, αλλά ο Βόλος δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Με νέο προπονητή θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς ο Παναθηναϊκός. Ο Λάσλο Μπόλονι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας και επιθυμεί να το συνδυάσει και με το πρώτο τρίποντο του «Τριφυλλιού» στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ. Επιθετικά ήταν πολύ καλός και έβγαλε φάσεις, αλλά στην άμυνα συνέχισε να έχει σοβαρά προβλήματα. Θα έχει απουσίες και απόψε ο Παναθηναϊκός, που είναι υποχρεωμένος όμως να κυνηγήσει γκολ!

Ο Βόλος ΝΠΣ με τη σειρά του, έχει πραγματοποιήσει δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Οι Βολιώτες προέρχονται από τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά δεν τα παράτησαν. Τελικά, ισοφάρισαν και πήραν και τη νίκη με κεφαλιά του Ουάρντα. Το ρόστερ του Βόλου έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις περισσότερες αντίπαλες άμυνες στην Ελλάδα.

Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να βρουν δίχτυα και να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι άλλωστε έχουν κενά στην άμυνα, ενώ είναι υποχρεωμένοι οι ίδιοι να σκοράρουν. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Φούλαμ… χωρίς περιθώρια

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα, είναι η έκτη αγωνιστική. Η Φούλαμ λοιπόν, φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας και έχει υποχρέωση να κερδίσει. Αυτό το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο και στο στοίχημα.

Η Φούλαμ κατάφερε να ανέβει κατηγορία και να επιστρέψει στην Πρέμιερ, αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά στη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια, το έχει κάνει πολύ… άσχημα. Μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα, έχει μόλις έναν βαθμό. Αυτός ήρθε την περασμένη αγωνιστική, με την ισοπαλία με την ισοπαλία στην έδρα της Σέφιλντ. Έδειξε σημάδια βελτίωσης η Φούλαμ, προηγήθηκε, και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, στο 85’. Παρόλα αυτά, με οδηγό αυτό το ματς οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο σήμερα, αφού «καίγονται»!

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, πραγματοποίησε πολύ δυνατό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοσή της. Μετά από πέντε ματς λοιπόν, έχει επτά βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς, με την «τεσσάρα» από την Τσέλσι να είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα της πρώτης της Πάλας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 1-1 με την Μπράιτον, εντός έδρας. Θα έχουν απουσίες σήμερα, ενώ στηρίζουν πάρα πολλά στον Ζαχά, και αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Έχει σοβαρά προβλήματα εκτός έδρας.

Το κίνητρο είναι πανίσχυρο για τη Φούλαμ, με τους γηπεδούχους να μη βλέπουν άλλο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Η Πάλας δεν τρομάζει και θα στηρίξουμε με κάλυψη τη Φούλαμ. Επιλέγουμε 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.93.

Δεν ξεφεύγει το ματς στην Ισπανία

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και την ισπανική λίγκα. Απόψε, η Βαλένθια παίζει εντός έδρας με τη Σαραγόσα και δεν περιμένουμε να πάει πολύ ψηλά το σκορ του αγώνα.

Η Βαλένθια κατάφερε να κάνει τους φίλους της να χαμογελάσουν με μια μεγάλη νίκη. Είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της φορμαρισμένης Ζαλγκίρις για τη Euroleague, αλλά τα έβγαλε πέρα με τον καλύτερο τρόπο. Έπαιξε τρομερό μπάσκετ και επικράτησε με 94-82. Κορυφαίοι οι Ντούμπλιεβιτς και Μαρίνκοβιτς, με τη Βαλένθια να παίζει φοβερή άμυνα ανά διαστήματα. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες με το ίδιο σκορ (71-66), από Μάλαγα και Μπαρτσελόνα. Γενικά έχει θέματα στην επίθεση και προσπαθεί να τα διορθώσει. Στην άμυνα είναι καλή.

Η Σαραγόσα απεναντίας, δείχνει να συνέρχεται μετά από τις κακές εμφανίσεις του προηγούμενο διαστήματος. Έφτασε να μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Παρόλα αυτά, κέρδισε αρχικά τη Μούρθια με 98-86 για το πρωτάθλημα, και έπειτα την πολωνική Λούμπλιν (85-86) για το FIBA Champions League. Θα έχει απουσίες απόψε η Σαραγόσα που θα παίξουν τον ρόλο τους. Πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο σφιχτή στην άμυνα για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς.

Το όριο των πόντων στις στοιχηματικές έχει πάει ψηλά, λόγω της παρουσίας της Σαραγόσα. Η Βαλένθια στηρίζεται κυρίως στην άμυνα και αυτό θα κάνει και απόψε. Και οι φιλοξενούμενοι όμως πρέπει να βελτιωθούν άμεσα σε αυτό. Θα ποντάρουμε στο Under 163.5 σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις