Ιστορική νίκη για τον Βόλο, 12-8 τον Εθνικό στον Πειραιά

Ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολύ ξύλο διεξήχθη στον Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιώς και τον Βόλο, ο οποίος κατέβηκε για να κερδίσει και έκανε μια τρομερή εμφάνιση σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Και τα κατάφεραν, έγραψαν ιστορία, καθώς ο Βόλος πήρε την πρώτη του νίκη στην Α1 ανδρών κόντρα στον «Αυτοκράτορα», σε ένα παιχνίδι που ξέφυγε από νωρίς και οι παίκτες κινούνταν στα όρια του αντιαθλητικού.

Εθνικός Πειραιώς – Βόλος 8-12 (ρεπορτάζ: aquafeed24.com)

Ο Βόλος πανηγυρίζει για μια μεγάλη νίκη, είχε εξαιρετικό πλάνο από τον Δημήτρη Μπλάνα που οι παίκτες του το ακολούθησαν πιστά και έδειξαν ομαδικότητα σε κρίσιμα σημεία, ενώ αντίθετα ο Εθνικός του Φάνη Κουντουδιού προβληματίζεται και πρέπει να βρει αντίδοτο για τη συνέχεια.

Στο πρώτο οκτάλεπτο πήραμε μια πρώτη γεύση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η περίοδος ολοκληρώθηκε 3-3.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα με μεγάλη ένταση στον ρυθμό κατάφερε να προηγηθεί με 4-5 και 5-6 στη συνέχεια (ένα πέναλτι), ενώ στα 42 δευτερόλεπτα από το ημίχρονο ο Βόλος είχε δοκάρι σε νέο πέναλτι που κέρδισε.

Στα 16 δευτερόλεπτα ο Τζόρτζε Τεσάνοβιτς αποβλήθηκε με αντικατάσταση για αψιμαχία που είχε και αποχώρησε από τον αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Μπλάνας κάλεσε τάιμ άουτ, αλλά ο Εθνικός έπαιξε καλή άμυνα.

Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, ο Βόλος σκόραρε σε παραπάνω για το 5-7, με την ποινή πάνω στον Κόχειλα να είναι αυστηρή καθώς ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ. Το σουτ ωστόσο έγινε και οι Βολιώτες για πρώτη φορά πήραν προβάδισμα +2.

Παραπάνω κέρδισε και ο Εθνικός στην επόμενη φάση με τον Χονδροκούκη να κάνει προσποίηση και να μειώνει σε 6-7 στο 6:46. Στη συνέχεια ο Κατσαρούνος έκλεψε τη μπάλα και ο Θεοδόσης κέρδισε την ποινή. Στο παραπάνω, ο Γρηγοριάδης απέκρουσε το ταπιν του Κόχειλα από το πρώτο δοκάρι.

Στο 5:14, ο Βόλος πέτυχε ένα απίστευτο γκολ από τα 8 μέτρα, με τον Δανιήλ να νικάει τον Γαβαλά για το 6-8! Φοβερό σουτ!

Έπειτα, ο Εθνικός κέρδισε νέα ποινή και στο παραπάνω ο Δανιήλ μπλόκαρε τον Χονδροκούκη και εν συνεχεία ο Βαλλιανάτος αποβλήθηκε με τον Βόλο να παίζει παραπάνω και τον Γαβαλά να αποκρούει. Σε εκείνο το σημείο, ο Πανταζόπουλος αποβλήθηκε από τον πάγκο (!) από τον διαιτητή Κραβαρίτη!

Σε αυτό το παραπάνω, ο Βόλος σκόραρε με τον Γλούμη, ο ένας διαιτητής υπέδειξε γκολ, ο άλλος οφσάιντ και εν τέλει το γκολ μέτρησε για το 6-9!

Στο 2:56 δόθηκε κόκκινη για το νούμερο 10 του Βόλου και στο πέναλτι ο Χονδροκούκης μείωσε σε 7-9 για τον Εθνικό Πειραιώς.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Βόλος βρήκε και πάλι δίχτυα στην πρώτη επίθεση και έκανε το 7-10, με ένα γκολ από πολύ αριστερά, καθώς το σουτ αιφνιδίασε τον Γαβαλά.

Στο 5:01 ο Χονδροκούκης σούταρε άουτ σε πέναλτι και το σκορ παρέμεινε στο 7-10 και στη συνέχεια ο Βόλος κέρδισε ποινή αλλά έγινε λάθος πάσα.

Στο 3:06 ο Πρωτοψάλτης κέρδισε ποινή και ο Χονδροκούκης με γρήγορη εκτέλεση μείωσε σε 8-10 για τον Εθνικό Πειραιώς.

Στο 2:46 δόθηκε επιθετικό στον Κόχειλα σε κόντρα και τρεις παίκτες του Βόλου έφυγαν κόντρα για να σκοράρουν και να γράψουν το 8-11 που τους έφερνε μισή ανάσα πριν από μια ιστορική νίκη.

Στο 1:56 σε παραπάνω ο Γλούμης σκόραρε για το 12-8 του Βόλου και υπέγραψε τον θρίαμβο της ομάδας του στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις